Scudo Sports

Günde 1.5 Saat Bisiklet

Mycity

Aktif Üye
Tepki
162
Bisiklet
Carraro
Havanın durumuna göre mümkün olduğunca hergün günlük 1.5 saat bisiklet sürmek için kendimi motive ettim ve arkadaşımda birlikte motive oldu ve karar aldık.. Darısı süremeyenlere :p
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/12510398_1665168907055295_6163989951012742934_n.jpg?oh=89fac9ed56fc47dae059b0e8ed5b33aa&oe=570DEF9E

Bisiklet sürmek: Bisiklet kullanmak mükemmel bir egzersizdir. Hızınıza bağlı olarak yarım saatte yaklaşık 300 ya da 400 kalori yakarsınız.
Bisiklete binme ayrıca iyi bir kardiyo (kalple ilgili) idmanı sağlıyor.

Scudo
Hem kalori yaktıgımız gibi hemde cok rahatlatıcı bir spor oluyor ayrıca tabi su anda hava sartları biraz malum ama yinede elden bırakmamaya calısıyorum :)

• Beğen
Tepkiler: mşehirli
Bu akşam 17:30 - 19:00 arası sürdüm. Neredeyse ilk defa hiç durmadan.

• Beğen
Tepkiler: Holiganguc
@Mycity tebrik ederim inşallah başarılı olursunuz maalesef işler güçlerden sizin kadar uzun süreli bisiklet kullanma şansım olmuyor.

• Beğen
Tepkiler: Mycity
yaz kış en kötü ihtimal ayda ongün bisiklet üzerindeyim kimi zaman bir saat kimi zaman beş saat
bırakılmıyor bi zaman sonra

Trainerda hergün 1 veya 1.5 saat sürüyorum.

Bisiklet candır :harika::p:cool:

Sürelim, sürdürelim.

@Flicker
Fat bike güzel olur o zaman

Çok güzel bir karar almışsınız. Süreklilik kazanmanız dileğiyle.

@Taxonera

Hocam belediyemiz arazi severler için çalışıyor
IMG_20160131_140445.jpg

Benim de kalca cikigim var, 179 boya da 95 kilom var, ortopedist kosunun yasak oldugunu ama bisiklete binebilecegimi, yuzme yapabilecegimi soyledi. Bugün bisikleti seyrantepeden satın aldım, ve kadıköy maltepe arası sahilyolundan gittim. Bisiklet kron xc 250. Eve geldiğimde kalca eklem yerim ve belim ağrıyordu. Herhalde 20 km falan gitmisimdir. Bisiklet eklemlere zarar verir mi yoksa boyle bimmeye devam mi etmeliyim?

@Deniz Gönen

Bisikletin sizi rahat ettireceği bir konum olmalı. Bence en mantıklı iş bisikleti kapıp doktara gitmeniz, doktor size hangi konumun zararlı veya zararsız olacağını söyleyecektir.

Pedallayamayanlar adına pedallayın :)

@Deniz Gönen

Yeni binmeye başladığınız için ağrılar normaldir. 2 gün ara verin yeniden binin. Başlarda bu tip ağrılar olacaktır zamanla ağrılar azalır.

arkadaşlar toplamda 6 Kilo verdim bisikleti basketbol ile destekledim :)

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
Her sabah 5:00-7:00 arasi ortalama 1 saat 40-45 dakikalik ve 35-40 km'lik bir etkinliğim oluyor. Gayet memnunum..

@gokhantig ben de sabah istiyorum ama gün içinde yorgunluğu olur diye korkuyorum.Birde kahvaltı olayı var vapmasan aç karna sürmek eziyet.Siz nasıl çözüyorsunuz bu sıkıntıları

@Togursamsun sabah sürmek beni daha dinç tutuyor, -2 -5 gibi hava koşullarında da sürdüm kışları. Önemli olan yer kaygan olmasın ben soğuk-sıcak çıkarım sürmeye. Açkarına sürmek olayına gelince, kısa turlarda (50 km'den kısa) kahvaltı yapmadan çıkarım, su eksikliğini gideririm. 50-100 km arası duruma göre değişiyor. 100 km üzeri turlarda ise turdan 2 saat önce kalkar 2 kaynamış yumurta, 1 kaynamış patates vb ince bir kahvaltı yaparım. Sürüş esnasında ise mesir macunu, cezerye, snickers, hurma gibi şeyler yanımda bulundurmaya çalışırım. Bu arada çocuklara yönelik mısır gevreklerinin yüksek kalorili olduğunu farkettim, yanıma almayı düşünüyorum, içindeki maddelerin oran ve gramajını araştırıp uygunsa 100 km üzeri turlarda alternatif besin kaynağı olarak yanıma alabilirim..

• Beğen
Tepkiler: nilcafe66
Geri