Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Günde 89 kuruşa zayıflama; aç kalmadan

@Cem Unden

Burdan bende insan aç kalarak kilo veremez lafınıza alıntı alıp vaybe demek ınsan ac kaldıkca kılo alıyormus o zaman bol bol yıyeyımde cok cabuk zayıflayayım derım!!! Tabı ne kadar sacma olur dımı, o yuzden soylenenlerın tamamını anlayıp ona gore degerlendırmek lazım, ayrıca sozu kım soylerse soylesın herkesın bır aklı mantıgı var söylenenlerı dınleyıp herkes kendı mantıgına ve herseyden onemlısı yapısına uygun olanı yapar, yanı bence keske sızde fıkrınızı soylesenız Mustafa Akmanın açmış olduğu ve doktor!!! olmasına rağmen bilmeyip yanlış yaptığı konu başlığı altında insanlar sizin doğru fikirlerinize ulaşsa ve yiyerek zayıflasa, netice olarak konu amacına ulaşmış ve kişiler yerine fikirler tartışılmış olur...

Scudo
@Cem Unden

bu mesajı yeni gördüm sevgili cem
dikkatli okursan o ürünleri zayıflamak için önermiyorum
o acı süreci engellemek için öneriyorum

minirlendim :) yaw

• Beğen
Tepkiler: Cem Unden
diyetisyene gitmenizi öneririm. ara öğünlerle günde 6 öğün üzerinden bir ayda rahat 5 kilo verirsiniz. rafine ürünlerden uzak durmanız gerekiyor sadece, rafine un, rafine şeker, rafine tuz.
sabah, 2 dilim kepekli ekmek, yarım yumurda sınırsız şekersiz çay,
2-3 saat sonra 2 ceviz içi 1 adet kurutulmuş kayısı
öğlen, az yağlı tercihen sebze yemeği ve el ayanız büyüklüğünde tavuk,
öğle yemeğinden 2-3 saat sonra bir elma ya da armut ve 1-2 adet etiform
akşam yemeğinde 2 dilim ekmek, sebze yemeği veya baklagillerden yemek.
yatmadan 2 saat önce, 1 bardak az yağlı süt, ya da bir kase yoğurt (light olması da GEREKMEZ üstelik)

ancak bu tür bir reçeden ziyade benim gibi kronik kilo probleminiz varsa, bir diyetisyene uğramanızı öneririm.

fazla kilo, sigaradan içkiden bile tehlikeli. şeker hastalığına sebep oluyor ve kalp damar sağlıpını kötü etkiliyor.

eski bir güreşçi olarak bu konuda konuşulabileceğim çok şeyler var ama ben şunu paylaşayım

Dostlarımıza dahi vakit ayıramadığımız ve düzgün beslenmeden ( yediklerimizden besin bile alamıyoruz besi değerleri ölmiş durumda nerdeyse ) uzak yaşadığımız şu zamanda 142 kilodan 104 kiloya 7 ayda tamamen doğal bir gıda takviyesi ile düştüm ve şu anda 85 kiloya düşme için yoluma devam ediyorum dileyene yardımcıda olurum eski resimlerimi ve şuanki halimide resimleyebilirim

Eğer yemek yeme düzensizliği ve fazla yemeyle kilo alınıyorsa ...elbette düzgün bir program ile ve sadece yemek yiyerek kilo veriliyormuş ben böyle yapıyorum ve veriyorum ELBETTE EGZERSİZ İLEDE VERİLİR ayrı konu ama sıkıntı =)

Şu aldığınız yaktığınız kalori hesapları ve havuz problemlerini bir kenara bırakalım. İstediğiniz kadar, (evet, sınırsız) et ve sebze, doğal olmak koşulu ile süt ürünleri, yumurta, zeytin, kuruyemiş vb tüketir; meyve ve tahıllı gıdalara limit getirirseniz; ve de hiçbir şekilde şeker ürünü, tatlandırıcı, unlu şeyler yemezseniz (makarna ve pilav da yemeyin) ideal kilonuza ulaşırsınız. Biraz da egzersiz tabii; ama koşmanıza veya bisiklete binmenize gerek yok. Uzun yürüyüşler yapın ve ağırlık kaldırın. En büyük öğününüz kahvaltı, en küçük öğününüz akşam yemeği olsun (o da en geç saat 8'de yenecek). İşlem tamam.

Size asıl kilo aldıran şey vücuda giren kaloriler değil, insülin seviyeniz yüksekken kan şekerinizin düşük kalması ve krize girmeniz. Bunun da tek çözümü basit şekerler tüketmemekten geçer. Kalori hesaplarıyla kilo verirseniz kaslarınız, beyniniz erir. Hesap yapamazsınız :)

Kolay gelsin.

Düzenli bisiklete binildiğinde bu tip ekstra gıdalara ihtiyaç olmadığını anladım..işi bisikletimle gidip geliyorum..Boğazımdan hiç kısmadım aksine daha çok yiyorum buna rağmen istemediğim halde :) 83 kilodan 79 kiloya düştüm...BOL kadanslar!

Geri