Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gündüzcüler Kulübü

Scudo
arkadaşlar ben caddebostan'a inicem biraz pedal çevirmeye oralarda olan varsa sürebiliriz. Bisiklet forum formam üzerimde olacak.

@Schwarzeagle bu başlıkta fazla kişi bulamassın. kadıköy başlığı altında daha hızlı bulabilirsin aslında.

yok aslında kimseyi bulmak değildi amacım oralarda olan varsa hem sohbet hem beraber sürmek için dedim.

@Schwarzeagle hee tmm ozaman. genede bulamazsın :D gececiler ve gündüzcüler genel aktif oranı fazla değil o yüzden dedim ben. yani aktif olanlarda 2 elin 5 parmağını genelde geçmiyor

@chnkrmz doğrudur valla benim de işten dolayı belli olmuyorki bazı zamanlar gündüzcü bazı zamanlar gececi oluyorum ben de :)

@chnkrmz geçmiş olsun Cihan abi Allahtan yolda patlamamış yoksa daha kötü olurdu. buna da şükür

@chnkrmz anadolu yakasında olduğuna göre sizin oralarda da çok vardır öyle mekanlar herhalde. Bu arada o fotoğraf gerçek mi ya :D nasıl becerdin öyle düşmeyi :p

@Anonim kim anadolu yakası ben mi ben avrupa yakası yav :D fotoğraf gerçek ama kaza değil. 11 den sonra transit yol kapalı orada verdim pozu :D

@Ghost inanma sahte bu fake resim :D

@chnkrmz senin herşeyin fake dayoğlu :D gerçek bişeyini de göremedik :D kadro filan replikaydı dimi senin :D :D

@BF Okuru yok abi sabah tura çıkacam ya günlerce pc görmeyebilirim cihanı yerin dibine sokup öyle gideyim dedim sağolsun kendisi orta açmış bana :D

@BF Okuru eyvallah abi. haydi döndüğümde foturaf moturaf atarım hepinize. sağlıcaklan kalın

• Beğen
Tepkiler: Ghost
Geri