Scudo Sports

Güneş kremi önerisi

@Mustafaclskn0

Kullanacağım. Deet bazlı sinek kovucular zararlı değil, yüz yıla yakındır dünya çapında kullanılıyor, hiç bir zararlı yan etki görülmedi. Epey araştırdım almadan önce.

Kamp sırasında ağzıma gözüme giren sinekler, bacağıma tırmanan keneler, delik deşik eden ivezler yüzünden kafayı yiyordum, şimdi rahatça uzanıp kafama kozalak düşmesini bekleyebilirim.

Güneş içinse şunu düşünüyorum:

200319 dosyayı görüntüle

Scudo
@turcudede

Kamp yapacaksanız o ayrı keneler herkesi deli eder fazla durmadığım yerde bile koluma kene gelmişti.

@turcudede
Gökova'da Azmak nehri kenarında bisikletli olmama rağmen o kadar çok sinek ısırığına maruz kalmıştım ki akşam kampta ateşim çıkmıştı. Güneş yanığı kadar kötü sonuçlanabiliyor böcek sokmaları.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@turcudede
O hizlarda size yapisabilecek-sokabilecek sinekler granfondoya katilmali , sonrasinda tcr a

akyaka /azmak çevresi öçk bölgesi olduğu için sivrisinekler için ilaçlama yapılmıyor diye biliyorum .

@mariokaldato

O kadar hız yaptığım söylenemez, özellikle rampa çıkarken sinekler benden önde gidip geri ani dönüş yaparak harakiri saldırısı yapıyorlar. Tur harici sürüşlerde kullanmak mantıklı değil ama ormanlık alanda çok vakit geçirince şart oluyor. Oturup iki lokma yemek yedirmiyorlar. Giyilebilir cibinlik tarzı şeyler de kullanılabilir, ama şimdilik sinek kovar ile şansımı deneyeceğim.

Konu güneş koruması ile alakalı, benim sinek koruması yüzünden konu sapmasın lütfen :)

Ben sebamed kullanıyorum, parlak durması dışında memnunum. Ama la roche de çok fazla tavsiye edilen bir marka. Kim tavsiye ediyor derseniz, youtuberlar. Güvenip güvenmemek size kalmış...

Daylong... Kesinlikle öneririm... Biraz pahalı gelebilir ancak gün içinde tekrarlama ihtiyacı olmadığından diğerleriyle aynı sürede gidiyor. Ayrıca sürdükten sonra 5 dakika içinde yapış yapış olma hissi kayboluyor, beyaz görüntü kalmıyor, havluyla falan kurulandığınızda bile (keselenir gibi kurulanmamak şartıyla) gün boyu etkisi devam ediyor.

• Beğen
Tepkiler: CanVural
Arkadaşlar tüm vücut için hangi güneş kremini önerir siniz ?

@Mehmet Metin Levent Hocam fiyatı çok yüksekmiş 😀 Kollara bacaklara yetmez benim 50ml. Eskiden la Roche 200ml sprey alıyordum, eczanede kalmamış.

hepsi aynıdır yüksek para vermeyiniz.

• Beğen
Tepkiler: Fota
IMG_20210816_183716.jpg

Geçen bundan aldım hoşuma gitti

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve ophellia
@eczbülent Aynısını başka biriside demişti hocam. Ancak bazıları beyazımsı bir şey bırakıyor ciltte gıcık bir his:)

Bisiklet sürerken kullanacaksanız La Roche Anthelios Ultralett öneririm, terleme ve suya karşı dayanıklı, ter ile birlikte ciltten gitmiyor.
917730_1.png

• Beğen
Tepkiler: ophellia
bol su içelim ,en önemlisi arabanın ön camına dahi film yapalım.esas güneş lekesini araç camından kırılarak gelen güneş ışığı yapıyor.büyük güneş gözlüğü de başka bir önlem.güneş kremi pazarlama işidir.firma genelde dermotoloji hekimlerine tavsiye de bulunur bu tavsiyesi çoğu kişi bilir.dr da sadece bayilik sözleşmesi olan eczanelere yönlerdimesi sonucu kremi alırsınız.

Benim kullandığım Amway Artistry Essential sırt bana aittir. sürebildiğim yere kadar sürmüştüm gerisi yanmaz diye fazla ellemedim keşke elleseydim.

isteyen olursa DM den ulaşsın evine firmadan direk kargo yaptırtabilirim. Öyle kolay kolay çıkmaz tuzlu su ve tere karşı çok sağlam.

1630507384551.png

Geri