Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Günlük kullanım için sırt çantası tavsiyesi

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
Günlük kullanım için bir sırt çantası almak istiyorum. Limitim 200 tl ama o parayı vermem için gerçekten beğenmem gerekiyor.

Ben kullanıyorum, çok memnunum dediğiniz ürünler var mıdır ?

Bisiklet ile kullanmayacağım. İhtiyacım olan temel özellik notebook bölmesi olmalı. 15" Mac Pro kullanıyorum, rahatça sığacak bir model olmalı. Aynı zamanda günlük 1-2 kitap, 1-2 defter, su, ufak eşyalar (kalem vs.) taşıyacabileceğim bölmeleri olmalı.

Bugün mesela (link) Çok güzel bir çanta, ama içine su şişesi bile rahatça sığmayacak genişlikte. Biraz outdoor tarzı, çok fonksiyonlu bir çanta almak istiyorum.

Thule nin (link) . Bu da güzel ama 1 tane ana gözü var. Aynı bölmenin içine bir tarafa bilgisayarı koymam, diğer bölüme defterleri tıkıştırmam gerekecek, pek hoşuma gitmedi.

Önerebileceğiniz modeller var mı ?

Scudo
Ben bunu kullanıyorum, baya memnunum. İşe bisikletle giderken de kullanıyorum, şehirdışına toplantıya giderkende. Çok gözlü ve kullanışlı. Resimde biraz tombik çıkmış ama baya da spor
(link)

Ben geçen yıl Decathlon'dan şu (link) çantayı almıştım.
Alırken özellikle bisiklet sürerken de kullanabileceğim, arka kısmı hava alan türünden seçmiştim. Bisikletin yanı sıra günlük kullanım için de kitap, bilgisayar, üç beş eşya, su ve yiyecek gibi birçok şeyi rahatça taşıyorum. Arka kısmında sert bir koruması var. Yağmur yağdığında da alt kısmına gizlenmiş bir yağmurluğu var. Birkaç fotoğraf da göndereyim şöyle :) ürünü pazarlar gibi oldum ama memnun kaldığım bir çanta. Biraz büyük ama her derde deva :D

fotoğraf 1.JPG fotoğraf 2.JPG fotoğraf 3.JPG

Fotoğrafları şimdi çektim :) çok açıklayıcı olmadıysa idare et. Zaten sitede de detayları var :D

İyimiş bu Decathlon çantası onuda alayım bunu da alayım kaç tane çanta olacak bakalım :D

@Kazuya teşekkürler, Bunu da bugün inceledim. Ama görünüşü pek hoşuma gitmediğinden vazgeçtim, biraz outdoor tarzı bir çanta almak istiyorum.

@eren cerciz teşekkürler, bu tarz bir çanta istiyorum evet. Bu model çok hoşuma gitmedi ama decathlona uğrayıp bir bakacağım yarın.

Ne dersiniz ? 250 civarı fiyatı var bu modelin, değer mi ?

12540 dosyayı görüntüle

Görüntü güze, fiyatı da güzel:) Sonuçta ona değer biçen sen olacaksın:))

shimano commuter ve messenger'lar güzeldir. bende commuter T15 var, laptop bölümü, yağmur koruması, delikli sırtlık ve omuz bantları, gözlük-suluk takma bölümleri ile başarılı

(link)

Bende bunu kullanıyorum Decathlon'dan aldım iyi sağlam rahar bişey tavsiye ederim düşünürsen eğer...
big_800PX_mediacom_590448294.jpg

(link)

şu ürünü kullanıyorum hocam, 13.5 inc laptopum sığıyordu 15te sığar diye düşünüyorum. benim işimi görüyor.. destek klipsleri de var. tavsiye ederim

Timberline Rocinante 23 sırt çantası kullanıyorum. Oldukça memnunum. Sırt kısmı sert ayrıca yağmurluğu var ve kask ta bağlanabiliyor.
pr_01_3459_max.jpg pr_04_3459_max.jpg

(link)
case logic canvas çanta 2011de almıştım teknosadan mouse hediyeliydi taşıdıklarım günlük 2 adet 5lt pet su, pazar alışverişi.. bu çanta bende market torbası alışkanlığını değiştirdi yanında yan tarafında laptop yedek batarya alacak buyuklukte gozu vardır o kadar yıl sonra sırtıma astığım askı kısmında ufak bir yırtılma var başkada bir sorunu yok şiddetle tavsiye ederim
(link)

Konu gunceldir arkadaslar.

Konuyu actigimda case logic in 80-90 liralik bir modelini almistim. Kullanim acisinda cok cok guzel bir urun ama sirtimi cok terletiyor, ustelik bu havada bile.

Bu sebeple tekrar bir canta almam gerekiyor. Bisiklet cantasi degil aradigim, bisiklette kullanmayacagim, gunluk kullanim icin alacagim.

Sirt kismi terletmemeli. Tamam yazin ortasinda terletebilir ama en azindan duzgun bir tasarimi olsun da bu havalarda rahatsiz etmesin. Ve 15" bilgisayarim icin bir gozu olsun.
Fiyatta 150 civarini gecmezse iyi olur.

Decathlonda 14 liraya var cok iyi

• Beğen
Tepkiler: jeodemp
Jack Wolfskin Ham rock 16. Biraz tuzlu ama tasarımı güzel ve kullanımı çok keyifli. Oldukça da hafif. Çanta 16lt. Ön cep kısmına kaskımı sığdırabiliyorum ayrıca.

jack-wolfskin-ham-rock-16-rucksack-blue.jpg

En kaliteli günlük - okul çantaları eastpack diyebiliyorum 140 tl ama arkadaşım 5 senedir kullanıyo kirlenmesi dışında sorunu yok sağlam baya ;)

@hakan kaya.
Müthiş bir çanta. Hem çok büyük olmadığı için sürüşte rahatsızlık vermiyor hem de terleme yapmayan güzel bir kumaşı var.
Ben de bu çantayı öneriyorum.

(link) Günaydın yeni kullanmaya başladığım bir çanta, içinde tek gözü var ayrıca laptop koymak için de bir göze sahip. Üst kısımda benim gibi gözlüklü biri için mükemmel bir özellik olan gözlük koyma kabı mevcut. Ön kısımda 2 adet küçük göze sahip ayrıca yanlarında su matarası koymak için 2 adet file gözü mevcut. En alt kısımda küçük bir göz var ve içinde çanta yağmurluğunu barındırıyor. Yağmurluğu çıkardığınızda orada da bir göze sahip oluyorsunuz. Hem göğüsten hem de bel bölümünden bağlantı yapmak mümkün. Çantayı Vatan Computer den 131 tl ye yaklaşık 1 ay önce satın aldım. Müsait olunca 1-2 resimde eklemeye çalışırım. İyi günler.

Geri