Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Günlük tur - Kısa tur için tamir seti ve ihtiyaç çantası

Scudo
@Ömer Ş.

benim ıvır zıvırı bu çanta da almaz :)

güzel bir paylaşım olmuş. elimde kağıt-kalem liste oluşturmaya çalışıyordum konulardan okuyarak. Hepsini birden bulabilmek mutlu etti beni :)

Yeni başlayan arkadaşlar için çok değerli bilgiler olmuş emeğinize sağlık tebrik ederim. Devamını bekleriz.

• Beğen
Tepkiler: suat akman
Çok iyi bir paylaşım olmuş:) zincir ve akor anahtarını benimde almam gerek

• Beğen
İğne iplik güzel bir tavsiye, teşekkürler. Ayrıca eski iç lastik parçalarından yama yapma fikri için de teşekkürler.

Ben de bir öneride bulunayım: İp olarak diş temizleme ipi kullanabilirsiniz. İlginç bir şekilde çok sağlam. Hafif, steril ve pratik. Steril olması acil bir durumda dikiş atmanız gerekirse işe yarar.

güzel bir konu olmuş teşekkürler en kısa sürede hepsini edinmeye çalışacağım

• Beğen
Sırt çantası kullanımı nasıl olur, küçük bi sırt çantasına koysak kimse bi şey dememiş de bu konuda

• Beğen
@Faris tetik

Sırt çantası yorar ve üstelik ter atmayı engelleyeceği için rahatsız da eder. Zorunlu olmadıkça sırt çantası taşımamak gerek.
Sele altı, kadro üstü, kadro arası üçgen, gidon çantası gibi türlü çeşitli modeller var. Birisi mutlaka size uyacaktır.

@Faris tetik

Sirt cantasi yukunuz coksa bir alternatif, hatta bazen zorunluluk. Ancak konu 'gunluk ve kısa tur' oldugu icin mumkun oldugu kadar temel malzeme iceriyor. Sırt cantasi cok ust kalite bir bisiklet cantasi degilse sirtinizi asiri terletir, terin sogumasini geciktirir, fazla yuklu ise uzun suruslerde gittikce agirlastigini hissedersiniz ve surus konforunu etkileyebilir. MTB tarzi extreme surus yapiyorsaniz ve sıkı ayarlanmis bir canta degilse hakimiyet ve performansta dezavantaj saglar.
Sehiricinde ulasimda kullaniyorsaniz, laptop vb. malzemede tasiyorsaniz elbette sirt cantasi kacinilmaz olacaktir ;)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Konuyu hortlatıyorum ama benim bir iç lastiğim var yaklaşık 3 cm kadar yarıldı atmak istemiyorum yama yapsam tutar mı

• Beğen
@Tanerdmrdrd
Yeterince buyuk yama bulursaniz tutma ihtimali var. Ama o kadar buyuk bir yarik icin risk almaya degmez bence. Yenilemeyi dusunmeniz daha saglikli...

Geri