Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Günün Fotoğrafı

Scudo
Bir bisiklete bineyim dedim, yolların haline bak. Bisiklete, motora, arabaya binene yazık, yolda yürüyene yazık.
Kaç gündür böyle. Sözde fiber internet döşüyorlar. Böyle teknoloji getireceksiniz getirmeyin Allahın danaları. Bi işi yapacaksınız gününde zamanında hızlı, güvenlikli adam gibi yapın.
Ülkeyi zaten fakirleştirdiler, gençler yokluktan moto kurye oluyorlar. Yazık günah değil mi bu gençlere düşseler, bir yerlerine zarar gelse; Umurlarında mı değil tabii ki, Allahın cezaları.
288822 dosyayı görüntüle

Dananın biri de - servisçi- servisinden çıkarmış Pet şişeleri ağacın dibine bırakıyor. Beyefendi orası çöp kovası değil diyorum. Ayı gibi hönkörüyor. Gittim ne yapayım, 20 metre öteye toplayıp çöp konteynırıns attım. Öküzün trene baktığı gibi bakıyor.Ülkenin vatandaşı bu; belediyesi, muhalefeti, hükümeti ne olsun.

Benim favorim bu. Bisiklet yoluna park etmiş iett otobüsü :D

1653903512897.png

Sene 1999. Bu Sarda benim sünnet hediyem. 9 Yaşındayım o zamanlar. Sarda benim ilk ve son bisikletim. Rahmetli Dedem almıştı. Şimdilerde yeniden bisiklet alma hevesine girdiğim şu dönemde kazan dairesinde rastladım ilk göz ağrıma. Uzun yıllardır iki sene önce vefat eden rahmetli babam kullanıyordu. Dün bi cesaret elden geçirdim. Yıpransa da hala dimdik ayakta. İnsan özlüyor bazı şeyleri… Manzarası güzel değil belki ama çok değerli .DBE0D071-5609-4E47-9162-4BB060D7BDDC.jpeg

Geri