Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Günün Fotoğrafı

Scudo
"Sabah ola hayrola" derler ama yarın ben yüksek olasılık kaçarım. Yeni cicilerimle.😅
16234404237657360631791694501260.jpg

Merak etmeyin nabız 209 değil 😂 1 sene ardından tırmanma antrenmanı ile sezonu açtım 55km sürüşte 167 nabız ortalaması ile sonlandırdım çok yüksek bir nabız geldi 1 ay içinde 140 ortalamaya düşürmeyi planlıyorum 8BEAE37B-2B6B-46FC-996B-80CCACB825F4.jpeg

Amien Notre-Dame Katedrali
20210612_103216.jpg
Merdivende bir yerdede benim gariban.

O değilde Fransa'da bisiklet bu kadar bilinmişken, "şuradan geliyorum" diyince insanlar neden "waouvv" diye bir tepki veriyor anlamıyorum.

Bundan yaklaşık 7-8 yıl önce öğrenciyken çok kısıtlı imkanlarla bir Merida matts 40d almıştım.

O zamanlar çok derin alakalar içindeydim bisikletlerle, bisikletforumu da bu vesileyle keşfetmiştim.

O zaman Cube’leri ve paylaşımlarıyla Murat Cömez abiyi çok sıkı takip ederdim, o güzelim Cube’lerin hayalini kuruyordum gece gündüz 😄 . Bırakın Cube’yi para yok pul yok bisikletime ekipman alamıyordum, bir sele için 2 ay beklemiştim 😄.

Zor bela çalışıp çabalayıp Cube attention alacak parayı borçla harçla toparladım. Erdoğanlar bisikletten siparişi edecektim ki Antalya Bikehouse’dan Gökhan abiyi aradım benim için 50-100 lira ucuza almak çok mühimdi.

İhtiyacımı belirttim, fiyat sordum bana dediki “sen neden bu bisikleti alıyorsun ki , daha üst seviye bir bisiklet alsana” -abi dedim , param yok.

Hayatımda ilk defa sesini duyduğum, ilkdefa sesimi duyan bu adam , “olduğu zaman ödersin” dedi yada “aydan aya ufak ufak öde” 😄

Bir Cube ltd race sahibi olmuştum. Havalı maşa, xt-slx setler falan.

O bisiklete binemedim şaka gibi evet, vallahi billahi binemedim, kıyıpta binemedim,korkumdan binemedim…ha kırıldı ha birşey oldu-olacak diye binemedim. Emanet gibi hissettim, yok parasına satıp borcumu ödediğim zaman elimde kalan parayla bisiklet alamadım.

O gün vedalaştığım bisiklet arzularımla yeniden kavuştum. Şimdi çok iyi imkanlarım var.

Artık eze eze bineceğim 😄

Trek Marlin 8 ile yeniden aranızdayım.66EDEE95-3D44-490F-A562-2053BFC2FE17.jpeg

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
IMG_20210612_115019_375.jpg
Şuraya #sabahınkörü kalkıp bisikletten hiç inmeden 50 küsür km #bisikletturu🚲🚴🏻‍♀️ yapmış 102 kiloluk bir #bisikleçi fotoğrafı koyalım.
#bisikletözgürlüktür #bisikletsağlıktır

E3smC_gXwAYHHX4

Takım arkadaşlarının dayanışması, bütünlük, tek beden olma. Bu fotoğraf yıllarca unutulmayacak. Umarım sağlıklı bir şekilde geri döner.

Noyon Notre-Dame Katedrali
20210612_141901.jpg
Aslında dünün son görseli ama günlük tek görsel hakkımız olunca bugüne sarktı. Gönül ister gidip cami çekmek ama denk gelmiyor bir türlü.
Zaten bildiğim bir tane var ve yurtdışı olunca o kadar görkemli olmasına izin vermiyorlar.

Geri