Bundan yaklaşık 7-8 yıl önce öğrenciyken çok kısıtlı imkanlarla bir Merida matts 40d almıştım.
O zamanlar çok derin alakalar içindeydim bisikletlerle, bisikletforumu da bu vesileyle keşfetmiştim.
O zaman Cube’leri ve paylaşımlarıyla Murat Cömez abiyi çok sıkı takip ederdim, o güzelim Cube’lerin hayalini kuruyordum gece gündüz 😄 . Bırakın Cube’yi para yok pul yok bisikletime ekipman alamıyordum, bir sele için 2 ay beklemiştim 😄.
Zor bela çalışıp çabalayıp Cube attention alacak parayı borçla harçla toparladım. Erdoğanlar bisikletten siparişi edecektim ki Antalya Bikehouse’dan Gökhan abiyi aradım benim için 50-100 lira ucuza almak çok mühimdi.
İhtiyacımı belirttim, fiyat sordum bana dediki “sen neden bu bisikleti alıyorsun ki , daha üst seviye bir bisiklet alsana” -abi dedim , param yok.
Hayatımda ilk defa sesini duyduğum, ilkdefa sesimi duyan bu adam , “olduğu zaman ödersin” dedi yada “aydan aya ufak ufak öde” 😄
Bir Cube ltd race sahibi olmuştum. Havalı maşa, xt-slx setler falan.
O bisiklete binemedim şaka gibi evet, vallahi billahi binemedim, kıyıpta binemedim,korkumdan binemedim…ha kırıldı ha birşey oldu-olacak diye binemedim. Emanet gibi hissettim, yok parasına satıp borcumu ödediğim zaman elimde kalan parayla bisiklet alamadım.
O gün vedalaştığım bisiklet arzularımla yeniden kavuştum. Şimdi çok iyi imkanlarım var.
Artık eze eze bineceğim 😄
Trek Marlin 8 ile yeniden aranızdayım.