Scudo Sports

Günün Fotoğrafı

Scudo
q7ms1z8bo3va1.jpg

20230422_202516.jpg

Paris-Roubaix günü acemi sürüşünün bir kısmına katılmıştım. Türkiye'den @Cüneyt TURAN gelecekte karşılayacam diye acele ederken bir kaza geçirmiştim.
Bugün yağmurda sürünce temizlik biraz şart oldu ve yeni fark ediyorum yaraları. Bisiklet iyi gidiyor, bir sorun yok ama bu arka çatalın sağında ki eksikler bir sorun çıkarır mı acaba? Gerçi o darbelerden sonra göt ata ata pavélerde ceylan gibi sekmişti.😅

IMG_0232.jpeg

Yeni yol arkadaşımla ilk turumuzu bayramda attık. Yılların vermiş olduğu yorgunlukları ve özen ihtiyacını görmüş olduk. K.K.T.C de alsancak ve girne bölgesinde komple bakım için güvenilir yeri olan, bilen varsa bende öğrenmek isterim :) hayırlı bayramlar herkese.

Bu arada yeni yol arkadaşım Deore setli (3x10), Slx pedallı ve Avid Elixr 3 fren sistemli atlamadan söyleyeyim

303154 dosyayı görüntüle

Paris-Roubaix günü acemi sürüşünün bir kısmına katılmıştım. Türkiye'den @Cüneyt TURAN gelecekte karşılayacam diye acele ederken bir kaza geçirmiştim.
Bugün yağmurda sürünce temizlik biraz şart oldu ve yeni fark ediyorum yaraları. Bisiklet iyi gidiyor, bir sorun yok ama bu arka çatalın sağında ki eksikler bir sorun çıkarır mı acaba? Gerçi o darbelerden sonra göt ata ata pavélerde ceylan gibi sekmişti.😅

Sol üst resimdeki sorunun cevabı "hayır", zaten Tanzer de öyle demiştir :)
O kazınan kısımlar bence sorun çıkarmaz.

c94026e80f615179115c7bf37c14569d.jpg

Geri