Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Günün Fotoğrafı

Scudo
Sağdan devam eden bisiklet yolu ışığa gelince araçların önüne bekleme alanı yapılmış
IMG_4316.jpeg

Son düzenleme:
Villers-Saint-Cristophe, France

20240510_131130.jpg
Dipçe: dün eldivenlerimi yıkamıştım. Eski eldivenlerimi kullanırım demiştim.
Meğer eski eldivenlerimde daha önce karıştığım bir kaza yüzünden parçalanmış sanırım.😅

Bu gün Zeliha Güneş'in Bisiklet sürerken trafik cinayetine kurban edildiği yerde sürdük bisikletlerimizi. Çanakkale Bisiklet Platformu gönüllüleri olarak anısına karanfiller bıraktık. Bu vesileyle Çarşamba günü yapılacak sessiz yürüyüşü anımsatmak isterim.
Sessiz Sürüş - Ride of Silence Türkiye - 15 Mayıs 2024 - 19:00
IMG_20240512_113459.jpg

IMG-20240511-WA0006.jpg

Kendi işimi kurdum. Gurur, yorgunluk hepsi bir arada. Topladığım 2 bisikleti sürmek rüyalarda artık. Şile'ye yolu düşenleri beklerim. Bu arada bu mesaj forum kurallarına uygun mu bilemedim. Değilse silinebilir. Sadece sevincimi paylaşmak istedim.

Dosyalar

• IMG-20240511-WA0006.jpg
    IMG-20240511-WA0006.jpg
    98,9 KB · Okunma: 9
FB_IMG_1715655896054.jpg
Arşivi karıştırırken buldum. Bu fotoğrafın en az bir 10 yılı var...

Son düzenleme:
JESNE3Z64MAOQVN6NRCIVVHJWM.jpg

Üç yıl önce bugün Giro d'Italia 6. etapta Giacomo'da yoğun yağışta solo kaçış yaparak etabı alan Gino Mäder.

Geçtiğimiz yıl 16 Haziran günü Tour de Suisse 5. etaptaki sert inişte geçirdiği kaza sonrası hayatını kaybetti.

Yardımseverliği, nezaketi ve alçak gönüllülüğü ile hatırlanacak. #RideforGino

Hayırlı
317078 dosyayı görüntüle

Kendi işimi kurdum. Gurur, yorgunluk hepsi bir arada. Topladığım 2 bisikleti sürmek rüyalarda artık. Şile'ye yolu düşenleri beklerim. Bu arada bu mesaj forum kurallarına uygun mu bilemedim. Değilse silinebilir. Sadece sevincimi paylaşmak istedim.
Hayırlı olsun, Allah bol kazanç versin.

Geri