Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Günün Fotoğrafı

Scudo
WhatsApp Görsel 2025-01-06 saat 01.08.53_81894a89.jpgWhatsApp Görsel 2025-01-06 saat 01.08.54_cb2554f3.jpg

Bir ara da üçlü bisiklet çekmek lazım ama oğlan daha öğreniyor... Biz de yokuşları anca elektrikle çıkabiliriz zaten :) Sahi, siz o koca koca yokuşları nasıl çıkabiliyorsunuz?

Acı, kan, ter, suratta kulaktan kulağa pişmiş kelle gibi bir sırıtmayla. 🤣

Teleferik, Balçova, İzmir, Türkiye
IMG-20210918-WA0009.jpg
Sahi, siz o koca koca yokuşları nasıl çıkabiliyorsunuz?

Acı, kan, ter, suratta kulaktan kulağa pişmiş kelle gibi bir sırıtmayla. 🤣

Teleferik, Balçova, İzmir, Türkiye
324150 dosyayı görüntüle
Saygılar efenim :) Tarihi asansör yokuşunu tek valizle "inerim ben ya" diyerek yaya inmeyi deneyip bütün yokuş boyunca dizlerimin titremesinden defalarca mola vermiş biri olarak, başka bir şey diyemiyorum :D Kıyaslanamaz tabii ama, cennet tepesi yokuşu ve merkezden hastane yokuşları bitiriyor bizi, yoksa bulvardan bir nebze daha rahat ama akan trafikte zor... :) selamlar.

WhatsApp Image 2025-01-06 at 12.36.55.jpeg
Aslında dünün fotoğrafı. Yıldız parkından selamlar. @Spartiat beye de teşekkür ederim. Yazdıkları sayesinde içime sinen bir bisiklete sahip oldum. Gerçi ben şehir bisikleti sormuştum ama mtb aldım, yine kendisinin yazdıklarından referans alarak :hhhhhh:

Strava günlüğünüz... mesajında bahsetmiş olduğum etkinlikten.

Bölgedeki yoğun kar nedeni ile yürüyüşün bir kısmında zirvede bulunan askeri üssün yolundan devam ettik. Her şeyden öte günün anlam ve önemi adına hissettiklerim kelimeler ile anlatılamayacak boyutta. Kışlık donanım ve ekipman ile ki en kötü ekipman bende olduğu halde Sarıkamış Şehit olanların yaşadığı durumun %1ini anca deneyimlemiş olabiliriz.
1.jpg
IMG_20250105_124320.jpg

Geri