Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Günün Fotoğrafı

Scudo
Görseldeki beyefendi 12 Ağustos 2023'te başlayacak olan Silk Road Mountain Race isimli bir nevi TCR, Trans-America gibi olan ultra mesafeli yarışa görseldeki kargo bisikleti ile katılacakmış. Kargo bisikletlerine karşı bir ilgim olması ile aşağıdaki linkteki paylaşımı fark ettim. Kendisine ve diğer macera yarışçılarına şimdiden başarılar.
(link)

307810 dosyayı görüntüle
Şu mesajımda bahsetmiş olduğum yarışa katılan yarışmacılara ait bisiklet ve ekipman kombinasyonlarından bir kısmı bikepacking.com'da yayınlandı. Listede dikkatimi çekense her ne kadar Almanya yazıyor olsa da ismi ile Türk kökenli olduğu belli olan Burak Akın. Başta kendisine olmak üzere hepsine başarılar.
Tam liste: (link)
Listede hemen Burak 'ın altındaki yarışmacının ise arka tarafta yaptığı bagaj gayet başarılı olmuş. Orijinalinde karbondan olan bu bagajı kendisi yapmış.
(görseldeki arka bagajın diy versiyonu)

Burak Akın bisiklet.jpg

Gare de Cambrai, France
Bir işim için sivil olarak gidip yürümek istememiştim.😄
20230808_140024.jpg
Dipçe: Kot pantolon, tişört, bisiklet ayakkabısı. Sırtımda ki çantada da normal ayakkabılar.😌

Bence günün fotoğrafı bu, dün önce (link) kendi instagram hesabımda gördüm daha sonrasında ise (link) 'ın hesabında gördüm. Kendisi ile alışverişim olmamış olsa da sorduğum sorulara müsait olduğunda hep dönüş yapmıştır. Yabancı bir bisiklet sayfasında bir makalesinin olması bence gurur verici. En azından arada bir ülkemizi olumlu bir şeyler ile temsil edenler çıkabiliyor. Aslında burada turu sırasında Türkiye'ye ve Soulrider 'a uğrayıp bunu dünyaya duyuran (link) Ryan Wilson 'a da teşekkür etmek lazım.
(link)

RyanWilson_Soulrider_TiGravel-37.jpg

Geri