Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Günün Fotoğrafı

Scudo
1717487973784.png
Geçtiğimiz haftasonu yapılan Bursa Nilüfer Belediyesi'nin düzenlediği
Kamplı Trans Misia turundan, Üçpınar Köyü kamp alanı ve bisikletevi.
Yeri gelmişken bağlantısını da buraya koyayım. Tüm bisiklet turcularına ve kampçılara, önceden rezerve etmek şartıyla açık ve sembolik fiyatlarla.
(link)

Bugün şehirler arası terminalde otobüsten indiğimde kendisi ile karşılaştım yaşını duyunca bir hayli şaşırdım. Kendisi 77 yaşında Amerikalı bir bisikletçi. Bisikletinin önünde küçük bir harita ile belirlediği rotasında gidiyor. Maşallahı var az biraz sohbet ettik kaslar sağlam ama arada unuttuklarım oluyor dedi. Takip etmek isterseniz: (link) Kendisi Antalya otobüsü için hazırlığını yapıyordu. Yunanistan'da ön bagajı yerinden çıkmış geçici bağlamış, dün de Denizli'de 3 kere tekeri patlamış. Çok sıcak kanlı ve mutlu bir adamdı. Onlarda dede bizde dede örneği. Ayrıca gördüğüm kadarı ile akıllı telefonu yoktu eski bir fotoğraf makinesi vardı bir tane onun makinesi ile çekip vedalaştık.

Biraz facebook profilinde dolaştım 2011de de yine bisikleti ile Türkiye'ye gelmiş. Zaten konuştuğumuzda 20 yıl önce Denizli'ye geldiğinden bahsetmişti ben 13 saatlik otobüs yolculuğu + uykusuzluk ile tam anlayamamıştım yavaştan oturdu.

IMG_20240607_095934.jpg

Dosyalar

• 2011.JPG
    2011.JPG
    61,1 KB · Okunma: 23
Son düzenleme:
Geri