Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Günün Fotoğrafı

Scudo
Bu da benden olsun.

Yer : Dikili plajı. Sarı gelincik ağustos ortasında plajda çiçek açmış.:)

İlerde denize doğru görünen benim 18 yıllık emektar Bianchi.:)

Dosyalar

• 4EEB073B-F3B9-4D94-AD39-BC3A1AC46052.jpeg
    4EEB073B-F3B9-4D94-AD39-BC3A1AC46052.jpeg
    283,3 KB · Okunma: 42
IMG20240822180521_01.jpgBugün eskile gittim gerçekten çok güzel bir ilçeydi keşke girişte ki tabeladan başka fotoğraflarda çekseydim
Bu da benden olsun.

Yer : Dikili plajı. Sarı gelincik ağustos ortasında plajda çiçek açmış.:)

İlerde denize doğru görünen benim 18 yıllık emektar Bianchi.:)
oha hocam 18 yıl nedir be

Yiiieehh! Hele şu mini tanka bakın hele.😅
Ayrıca bugün kararımı verdim ki bisikleti yükleyip yüklü bisikletle ilerlemek düşündüğüm kadar kolay değilmiş. İlerlemekte sıkıntı yok ancak yükleri çok akıllıca yerleştirmek lazımmış.😄

Saint-Quentin, France

20240823_190744.jpg
Dipçe: Son kararım benden turcu olmaz, uğraşamam ben o kadar ayrıntıyla. En güzeli bikepacking.😁

IMG_20240809_075625.jpg
Rusya'daki Altay'da çok güzel bir göl var. Gayzer gölü denir. Aslında gölde hiç sıcak kaynaklar yok. Fakat içindeki kanaklara sayesinde göl kışlı dondurmaz. Geyzer ismi şaşıran dibindeki renkli resimlere sayesinde verilmiş. Mavi kil dibinde var, bu yüzden göl bu renkli görünür. Ve alt kaynakları güzel resimleri yapar. Gölün yaşı kesinlikle bilinmez. 2003 yılda depremden sonra oluştuğu sunuyor.

Son düzenleme:
Screenshot_20240322_054212_com.facebook.katana.jpg
Böyle bir uygulama bisiklet lastiklerine de olmalı. Max kaç hıza güvenli ulaşılır yazsa iyi olur.

ilk defa sizin sayenizde gördüm şu minivelo bisikleti, yahu ne kadar da tatlı, ne kadar da şeker bir bisiklet ! Özellikle sizinkisi ççok tatlı, hatta üzerine yapıştırılan emojilerle daha da tatlı olmuş. 🥰
Onları benim 3 tane benzerim yapıştırdı.😄
Bu aletler Japonya'da çok yaygın aslında. Gerçi benim haberim olalı da bir kaç ay anca oluyor.
Boş geçmeyelim. 😌
minivelo_full2.jpg

Geri