Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Günün Fotoğrafı

Scudo
Millet alışverişte görsün. Araba dolu bu arada.😅

Saint-Quentin , France

20241010_105427.jpg

Dipçe: Yüklü ya da remorque bağlı bisiklet sürmek benim için sıkıntılı sanırım. YAVAŞ, DİKKATLİ gideceksin falan, zor iş zor.😒

Saint-Quentin , France

322181 dosyayı görüntüle

Dipçe: Yüklü ya da remorque bağlı bisiklet sürmek benim için sıkıntılı sanırım. YAVAŞ, DİKKATLİ gideceksin falan, zor iş zor.😒
Merhaba;

Bisiklet ile bağlantı noktasında bir mafsal ile biraz hareket serbestisi kazandırılsa daha rahat olabilir sanki.Fotoğraftan gördüğüm kadarıyla sabit gibi geldi ama yanılıyor olabilirim pek tabii.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.

Saint-Quentin , France

322181 dosyayı görüntüle

Bende denedim bunu abi ama olmadı. Ev biraz yokuşta, baktım pazar arabası beni geçti . Lastikleri güncelleyip araya bilyeli bir sistem yapacağım. Tam bağlantı kısmı .

Saint-Quentin , France

322181 dosyayı görüntüle

Monseur Celik'in keyfi yerinde. Allah bozmasın. Para var, huzur var. Çanta da dolu.
Altı kuru, pazar arabası dolu, velespiti gımıl gımıl Cemal Çelik'te durum yukarıdaki gibiyken
Bizde durum şu
EykUpa3XAAAwJBP.jpg
Allah başka dert vermesin. Dolu pazar arabamız olmayınca tavsiye de veremiyoruz ki.

Monseur Celik'in keyfi yerinde. Allah bozmasın. Para var, huzur var. Çanta da dolu.
Altı kuru, pazar arabası dolu, velespiti gımıl gımıl Cemal Çelik'te durum yukarıdaki gibiyken
Bizde durum şu
322203 dosyayı görüntüle

Allah başka dert vermesin. Dolu pazar arabamız olmayınca tavsiye de veremiyoruz ki.
Araba dolu dediğime bakmayın. Bir düzine su, bir düzine içecek, 3 kg elma. Ne yalan sölim... yani ne yalan sölim, ay başını ucu ucuna getitiyotum. Ağırlık olarak dolu yani.😕
La ben niye ağlıyorsun???
Şşş, tamam tamam...

Saint-Quentin, France
20241010_105719.jpg

Son düzenleme:

Saint-Quentin , France

322181 dosyayı görüntüle

Pazar arabasının tekerlekleri çok çabuk bozulur. Mafsalsız düzgün çalışmaz böyle araçlar. Hem yatay hem dikeyde parçalar hareketli olmalı. Yoksa ön tekeri sabit bir arabayı, sağ sol yaptırmaya benzer. Birkaç ürün gezerken şu yarı römork tipli şey hoşuma gitti.

1728635692794.png

Geri