Anıl Erdoğan
Forum Carbonbaşı
- Tepki
- 1.838
- İsim
- Anıl ERDOĞAN
- Başlangıç
- 1991—92
- Bisiklet
- Cube
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Merhaba;Millet alışverişte görsün. Araba dolu bu arada.😅
Saint-Quentin , France
322181 dosyayı görüntüle
Dipçe: Yüklü ya da remorque bağlı bisiklet sürmek benim için sıkıntılı sanırım. YAVAŞ, DİKKATLİ gideceksin falan, zor iş zor.😒
Millet alışverişte görsün. Araba dolu bu arada.😅
Saint-Quentin , France
322181 dosyayı görüntüle
Dipçe: Yüklü ya da remorque bağlı bisiklet sürmek benim için sıkıntılı sanırım. YAVAŞ, DİKKATLİ gideceksin falan, zor iş zor.😒
çok uzun zaman oldu o taraflara gitmeyeli. hangi kampüs girişi bu acaba?
Millet alışverişte görsün. Araba dolu bu arada.😅
Saint-Quentin , France
322181 dosyayı görüntüle
Allah başka dert vermesin. Dolu pazar arabamız olmayınca tavsiye de veremiyoruz ki.Dipçe: Yüklü ya da remorque bağlı bisiklet sürmek benim için sıkıntılı sanırım. YAVAŞ, DİKKATLİ gideceksin falan, zor iş zor.😒
Araba dolu dediğime bakmayın. Bir düzine su, bir düzine içecek, 3 kg elma. Ne yalan sölim... yani ne yalan sölim, ay başını ucu ucuna getitiyotum. Ağırlık olarak dolu yani.😕Monseur Celik'in keyfi yerinde. Allah bozmasın. Para var, huzur var. Çanta da dolu.
Altı kuru, pazar arabası dolu, velespiti gımıl gımıl Cemal Çelik'te durum yukarıdaki gibiyken
Bizde durum şu
322203 dosyayı görüntüle
Allah başka dert vermesin. Dolu pazar arabamız olmayınca tavsiye de veremiyoruz ki.
Pazar arabasının tekerlekleri çok çabuk bozulur. Mafsalsız düzgün çalışmaz böyle araçlar. Hem yatay hem dikeyde parçalar hareketli olmalı. Yoksa ön tekeri sabit bir arabayı, sağ sol yaptırmaya benzer. Birkaç ürün gezerken şu yarı römork tipli şey hoşuma gitti.Millet alışverişte görsün. Araba dolu bu arada.😅
Saint-Quentin , France
322181 dosyayı görüntüle