Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Günün Fotoğrafı

Scudo
Sene 1548,
Normandiya'da bi dönercideki şimdilerin sakallı bisikletçisi.
Forumun dinozorları iyi bilir kim olduğunu. Kendi muhtemelen unutmuştur. Sonra bana
kızıyor.

Dosyalar

• Screenshot_20241030_221739_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20241030_221739_com.android.chrome.jpg
    28,3 KB · Okunma: 38
Sene 1548,
Normandiya'da bi dönercideki şimdilerin sakallı bisikletçisi.
Forumun dinozorları iyi bilir kim olduğunu. Kendi muhtemelen unutmuştur. Sonra bana
kızıyor.
Ne gadar denişik çıkmış yahu.😁

Geçenlerde Hınzır çamura yatıp beni üzerinden atınca kendi de azıcık hasar görmüş.😏
20241019_121013.jpg

Son düzenleme:
Helikopterin 8 kez su atmasına rağmen inatla yanmaya devam eden kuru bir ağaç ve su atıldıktan sonra oluşan dumanın arasından süzülen güneş ışığı
IMG_20241030_4260.jpg
Yangın kontrol altına alınmış olsa da ormanın bir kısmındaki tahrip çok büyük. Orada tepe yangını da olması sebebi ile bir çok ağaç yanıp kül oldu. Çarşamba günü kontrol için gittiğimiz bölgede içten yanan ağaçlar ve humuslu toprak örtüsünden dolayı için için yanan bölgeler vardı. Küçük bir esinti ile tekrardan alevlendi. Orada olmamız ile önce orman şefine ulaşıldı sonra da şefimiz helikopter desteği istedi. Daha fazla büyümeden söndürüldü. Yine bölgeye nöbetçi bırakılması ile noktadan 19 civarlarında ayrıldık. Bu olduğumuz bölgede örtü yangını hakim ağaçların bir çoğu küçük yaralar ile yaşamaya devam edecek. Umarım tekrarları yaşanmaz.

Geri