Agac yasken egilir! Ufak ufak evden ve bahceden acilma, spor ve turlamanın tadina varma calismalari
8 ve 12 yas grubundan guzel bir performans oldugunu dusunuyorum :asik:
Demir atlarımızı aldık, normal atlara bir ziyaret yaptık. Biraz çamur olduk ama önemli değil. Gariban atın sağ ön dizinde büyük bir sorun vardı, yürüyemiyordu bile ?.
@Cemal Ç. Bende 3 hafta önce 5 yaşındaki oğlanın denge tekerleklerini çıkarttım, şimdilerde bana diyor '' baba afyona sucuk döner yemeye ne zaman gidiyoruz bisikletle , la oğlum 500 km diyom , 3 güne gideriz diyor .
Çocuklara bırakabileceğimiz en büyük miras sağlıklı olarak kalabilmeyi öğretmektir herhalde. @Murat Cömez eyvallah hocam akıllı teknolojiye geçtim bundan sonra çocukların bisiklet maceralarını burada sergileriz. Çok güzel bir başlıkmış.
Başlık günün minikleri fotoğraf çekemediğimiz için 1-2 hafta öncesi en sondaki paşa 29 ekim cumhuriyet bayramından kalma. Araya sıkıştım günün En Kartı da benim
Orak harman hazırlıkları başladı. Küçük oğlumla boşluk bulunca dağ yürüyüşü yaptık. Bol bol mantarda topladık. Doğada yürüyüş harikaydı. Orman canlıydı. Bir çok hayvan ve kuş türü gördük yatan bir domuzu dahi rahatsız ettik homurduya homurduya kaçtı.