Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Günün sözü

Scudo
Senin yaptığın Gider,
Benim hoşuma gider!

"Elbette hayvanlardan farklıyız;
hayır, onlar elbette uzay gemisi yapamazlar,
hayır onlar matematikten anlamazlar,
hayır tabi ki Shelley gibi romantik şiir yazamazlar.

Lanet olsun!
Siz bir balina gibi yüzebilir misiniz?
Kartal gibi uçabilir misiniz?
Bir yarasa gibi işitebilir misiniz?
Bir kedi kadar güzel misiniz?
Bir kedi kadar güzel kokuyor musunuz?

Kimlerin hak sahibi olacağı ve kimlerin hak sahibi olamayacağı, kimlerin topluma dahil olup olamayacağı türünden bir ahlaki evrende kriterimizi akıl olarak belirlemek tamamen saçmadır ve ayrımcılıktan başka bir şey değildir!
Eğer zürafalar insan ırkı kadar geri kafalı, kendini beğenmiş ve önyargılı olsaydı en az 2 metrelik boynunuz olmadığı sürece hiçbir hakkınız olmayacaktı. Sizi diri kesimle kestikleri, yiyecek olsanız diye kesip biçtikleri, sırf o kadar uzun bir boynunuz yok diye size her türden işkenceyi yaptıkları böylesine emperyalist bir zürafa dünyasında yaşamak ister miydiniz?

İşte bizim ahlaki kodumuz böylesine ayrımcı ve önyargılı."

Steve Best

"If you are looking for somewhere keep riding your bike there is somewhere in world"

dedemin sözü :D

ağlarsa anam ağlar gerisi mobil ağlar... bide ninja kaplumbağlar var ama o farklı.

Yarasaların hatırı için, güneş doğmaktan vazgeçmez.
Kadir Mısıroğlu

Tek dostum bisikletimdir, yolların kralı Cannondale'dir - :mzkdnlmk: Bir Cannondale Fanboy atasözü :mzkdnlmk:

Ya bilimi adam gibi öğreneceksin ya da bilimden gelen adamlara saygı göstereceksin.
Prof. Dr. Celal şengör

Afrika'da bir anne çocuğuna, 'tabağını bitir' diye bağırana kadar dünyanın bütün tabaklarını kırmak istiyorum..

• Beğen
Tepkiler: Dide
Omnium enim rerum principia parva sunt

Cicero

(Doğrusu, her şeyin başlangıcı küçüktür)

Geri