Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Günün sözü

Scudo
"Ben, manevî miras olarak hiçbir âyet, hiçbir dogma, hiçbir donmuş ve kalıplaşmış kural bırakmıyorum. Benim manevî mirasım ilim ve akıldır. Benden sonrakiler, bizim aşmak zorunda olduğumuz çetin ve köklü zorluklar karşısında belki gayelere tamamen erişemediğimizi, fakat asla taviz vermediğimizi, akıl ve ilmi rehber edindiğimizi tasdik edeceklerdir. Benim Türk Milleti için yapmak istediklerim ve başarmaya çalıştıklarım ortadadır. Benden sonra beni benimsemek isteyenler, bu temel eksen üzerinde akıl ve ilmin rehberliğini kabul ederlerse, manevî mirasçılarım olurlar."
[Gazi Mustafa Kemal Atatürk]

Bir yıldız gibi kayar giderim hayatından, yapacağın tek şey dilek tutmak olur benim arkamdan. BOB MARLEY.

• Beğen
Tepkiler: Deniz A
Y
@Burçin Çoban

Yürü ! Hür maviliğin bittiği son hadde kadar !...
İnsan âlemde hayal ettiği müddetçe yaşar .

Yahya Kemal Beyatlı.

En büyük düşmanın, iki kaburga kemiğinin arasında olandır.

Hz. Muhammed sav.

• Beğen
Tepkiler: Kızılçam
bir gün arkadaşlarımızla son kez saklanbaç oynadık. ama kimse bunu fark bile etmedi.

• Beğen
Tepkiler: Deniz A
İstediğini söyleyen istemediğini işitir

"Benim sorunum, hayatı kendime yakıştıramamam oldu. Ben yakışıklıydım ama o değildi!"

Kinyas ve Kayra

Şu son günlerde çokça denk gelmeye başladı. Tek başlık altında toplayalım derim. Nasıl desem, ingilteredek araçların direksiyonu neden sağdadır gibi şeyler değil. tek cümlelik kısa ve manalı sözler. Yorum yapmadan da olursa tadından yenmez. Ha şu da değil bak, tadından yenmez cümlesi nasıl ortaya çıkmıştır? o da değil. Çok uzar gider. Zaten forumda onunla ilgil eski bir başlık var.

Klişe de olmasın lütfen. Bir işe yarasın yani. ben varım bak ben ne buldum şeklinde değl de, hani ..

Hatırladıkça yazayım :

Her şey zehirdir, önemli olan dozudur /Paracelsus

Bazı horozlar öttükleri için güneşin doğduğunu sanırlar...Tolstoy
Bakarsan bağ olur bakmazsan göremezsin... :koptum:

Bir hastalığın çok sayıda ilacı varsa, o hastalığın tedavisi yoktur. Oytun Erbaş

• Beğen
Tepkiler: :DDD ve seko35.50
Geri