Scudo Sports

Gürcistan Sınırından Suriye Sınırına Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bisiklet Turu

Bayılıyorum böyle turlara ve samimi paylaşımlara. İnsanın bisiklete atlayıp tura çıkası geliyor; elinize sağlık...

• Beğen
Tepkiler: Yunus EROL
Scudo
Son zamanlarda yaptıkları turları böyle yazıya dökenler de çok az azaldı malesef. Hem bu güzel tur için hem de bizimle paylaştığınız için tebrik ve teşekkür ediyorum.

Son düzenleme:
Peki baykpeking neden düşünmüyorsun hocam? Çok fazla eşya taşımayan senin gibi bir turcu için en ideali.
Bikepacking bundan sonraki turlarımda tercih edeceğim. Aynen en ideali bikepacking gibi duruyor.
Son zamanlarda yaptıkları turları böyle yazıya dökenler de çok az azaldı malesef. Hem bu güzel tur için hem de bizimle paylaştığınız için tebrik ve teşekkür ediyorum.
Teşekkür ediyorum. Ben de sonradan fark ettim. Eskiden tur yazıları daha çok olurdu burada. Azalmış paylaşımlar. Sosyal medyada kişisel paylaşıyor insanlar muhtemelen.
@Yunus EROL sizi gönülden kutluyorum.Ayağınıza,emeğinize sağlık.
Ayrıca; lümpen tavırlar içinde olan bazı bisiklet kullanıcılarına, standart bir bisiklet ve ekipman ile nelerin yapılacağını gösterdiniz.
Çok teşekkür ediyorum. Benim insanlara ders vermek haddime değil ancak dediğiniz gibi sıradan bir bisiklet ve malzeme ile epey uzun bir tur yapılacağını bu işte önemli olanın istek irade olduğunu kendimce yaşamaya ve anlatmaya çalıştım. Ayrıca 120-130 kilolarda bir insanın da isteyince böyle bir tur yapabileceğini göstermek adına da güzel oldu tur.
Yolda karşılaştığım şehir içinde kısa mesafe çok güzel bisikletlerle ve full ekipman bisiklet süren arkadaşlar başta başta şüpheli ve uzun turda olduğuma inanmayan gözlerle baksalar da :) anlattıkça konuştukça her şey daha güzel oluyordu.
Tekrar bisiklet kullanan yollarda olan uzun veya kısa tur yapan tüm bisikletçilere selamlar.

Son düzenleme:
Geri