- Tepki
- 5.625
- İsim
- Serhat C
Bikepacking bundan sonraki turlarımda tercih edeceğim. Aynen en ideali bikepacking gibi duruyor.Peki baykpeking neden düşünmüyorsun hocam? Çok fazla eşya taşımayan senin gibi bir turcu için en ideali.
Teşekkür ediyorum. Ben de sonradan fark ettim. Eskiden tur yazıları daha çok olurdu burada. Azalmış paylaşımlar. Sosyal medyada kişisel paylaşıyor insanlar muhtemelen.Son zamanlarda yaptıkları turları böyle yazıya dökenler de çok az azaldı malesef. Hem bu güzel tur için hem de bizimle paylaştığınız için tebrik ve teşekkür ediyorum.
Çok teşekkür ediyorum. Benim insanlara ders vermek haddime değil ancak dediğiniz gibi sıradan bir bisiklet ve malzeme ile epey uzun bir tur yapılacağını bu işte önemli olanın istek irade olduğunu kendimce yaşamaya ve anlatmaya çalıştım. Ayrıca 120-130 kilolarda bir insanın da isteyince böyle bir tur yapabileceğini göstermek adına da güzel oldu tur.@Yunus EROL sizi gönülden kutluyorum.Ayağınıza,emeğinize sağlık.
Ayrıca; lümpen tavırlar içinde olan bazı bisiklet kullanıcılarına, standart bir bisiklet ve ekipman ile nelerin yapılacağını gösterdiniz.