Scudo Sports

Gürkan Genç'in gerekli ilgiyi görememesi

@Rammstein111

İlk defa Gürkan Genç'in seyahat felsefesiyle ilgili böyle bir yorum gördüm. Bu kanıya nasıl vardığınızı merak ettim doğrusu.

Scudo
Babası hasta imiş ve bu nedenle Türkiyeye dönmüş. Bununla ilgili paylaşımı bayağı bir dokunaklı idi. Bir hafta önce nerdeyse Gürkan genç bizle eyleniyi başlıklı bir konu açacak idim. Demekki bin düşünüp bir konuşmak gerekiyormuş. babasına acil şifalar diliyorum.

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve Özcan
Evet çok geçmiş olsun. Gürkan Genç'in yeterli ilgi görmemesinin sebebi aslında biraz bizimle ilgili. Adam youtuber olsaydı herhalde dünya çapında tanınıyordu şimdi. Ama adam videodan çok sitesine yazı yazdığı için (biz de okumayı pek sevmediğimiz için) ilgi görmemesi normal. Ama umurunda mıdır, pek sanmıyorum.

Japonya seyahatinden bu yana kendisini ilgiyle takip etmekteyim. Çoğu zaman Gürkan Genç'in sağlığı için endişeleniyorken onun da bir ailesi olduğunu unutmuşum. Babasına Allah'tan acil şifa dilerim. Umarım sağlığına kavuşur ve Gürkan Genç yoluna kaldığı yerden devam eder.

Gürkan Genç ilgi görmez arkadaşlar. Çünkü şuraya gittim buraya gittim diyor, hayatı tecrübe ediyor, eziyet çekiyor. Şunu alın bunu aldın demiyor. Videolarında cinsellik, hakaret, şaklabanlık yok. Trafik kurallarını ihlal etmek yok.

20 kiloluk mtb 40 kiloluk yükle git babam git. kim ilgi gösterecek?

Gürkan genç kimsenin ilgisine muhtaç değil sponsorları dışında. Ömür denilen şey kısa heleki bundan sonra geleceklerin 65 ine kadar çalışacağı gözönüne alınırsa. yani yılda max bir ayı saymazsak istisnai bir kaç örneğide dışarda bırakırsak hayatınızın büyük bir kısmı ev ile iş arasındaki yine max 50 km çapında bir alanda geçecek. Siz yinede emeklilik ikramiyesi ile 65 inden sonra alacağınız tekne ile dünya denizlerini turlayacağınızı hayal edin. Ne demiş namı kemal hayalsiz yaşayanı sevsinler. öyle değilmiydi yoksa. Evet gerçekler böyle leydi and centılmınlars. Gürkan genç hayatının en anlamlı eylemini gerçekleştiriyor. 2012 yılında tura başlamıştı sözüm ona yedi yılda bitirip dönecekti ama çaktırmadan yolu uzatıyor köftehor. yermi anadolu çocuğu. Genç gürkan bu satırları okuma imkanın varsa sana hiç acımıyorum ahdım olsun. Sana gıpta ve kıskançlıkla bakıyorum. Bir kez geldiğimiz şu dünyada yapmayı isteyipte yapamayacağımız bir işi gerçekleştiriyorsun. daha ne diyeyim. Yolun açık olsun.

@emrahozkan

Emekçi ,bisiklet emekçisi ,
o bir turcu ,tarzlar değişik olabilir ,emek veren süleyman şatirda emekçi idi,benden 3 yaş büyüktü ama tur esnasında kalp krizi geçirdi ,seviyordu olayını,
kron bisikletine yüklerdi 30 kiloyu doğu karadeniz turu yapardı 15 gün
Onunla bir gezide beraber idik ,bana biraz sitem etmişti ,oğlu baba ne işin var bisikleti ile yollarda demiş ,nesil farkimi bilemedim bir şey demedim rahmetli sevdiği uğurda canını verdi ,,,

Uzun yollarda gitmenin ne olduğunu 2009 'dan beri bu forumda açtığım konular ile dillendirdim ,ancak yaşanır zor olanı tadarsınız.ve zevk alirsiniz ,tabi bunun bir limiti var ,süleyman dostum 1 yıl ara vermişti turlara ,
birden yüklenince kalp dayanmadi

@mehmetsunu

Evlilik zor zenaat sen gidemezsin bir yere hanım kızar ,boşanma nedeni olur ,ama rahmetli süleyman beyin hanımı gurur duyardı eşi ile ,yaşamda doğru eşe raslamak her kula nasip olsun der ,
selam iletirim sunu kardaş :islik:

Geri