Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

güvenilir kilit.

Valla evde koyacak yerim yok. Zaten annem izin vermez :D Ben şu U-lock lardan alıp bir-iki kilitle daha kombinasyona sokarak kilitlemeyi düşünüyorum. Apartmanın bodrumunda bağlı şu an. Her eve girişimde ve çıkışımda bi göz atmazsam içim rahat etmiyor.

Scudo
Bende kriptonit var amerikadan aldım.Kilit biraz ağır 2kilo kadar :) u lock ama sanırım açabilmeleri için nükller bomba atmaları lazım.Taksimde testini ettim testi geçti.

Peki bu kadar çalınan bisiklet nereye gidiyor, hiç bulunamıyor mu? Parçalayıp mı satıyorlar?

İllaki dışarıda biryere bisikleti kitlemeniz gerekiyorsa,linkteki ürün işinize yarayabilir:)

(link)

resmen alarmlı:DHiç yoktan hırsızın panik olmasına neden olacağı kesin.100 db ciddi bir ses.

yenilerini açamıyorlar eski modelleri kalemle açabiliyorlardı yenilerde o bölgede koruma var.Ben denedim alır almaz :)

Arkadaşlar sağlam u turn bir kilitin yanında ön janta bağlanacak bir alarmı kilit(görünsün görünmesin önemli değil)eminim bu tür olayları büyük ölçüde önleyecektir.Şehrin ortasında 120 db ses veren kilit eminim hırsızı paniğe sokacaktır..

Geri