Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Güvercin buldum

Tepki
66
İsim
Oğuz
Başlangıç
2006—07
Bisiklet
Atala
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
Hava almak icin balkona ciktim kosede iki tane guvercin gordum ustlerine yurudum kacmadilar. Bende aldim evin icine getirdim ne yapmam lazim
IMG-20151121-WA0014.jpeg

Bilgisi olan yokmudur

Scudo
@ocnby selam, yakında bir yerden buğday ya da çiğ mısır bulabilirsen al ve hemen doyur. Açlıktan çok çabuk hasta olabiliyorlar. Ertesi gün güvercin besleyen birine ver. Kümeste rahat rahat yaşar. Tabi bir de su vermeyi ihmal etme.

Siyah olan rock konserinde gibi habire kafa salliyo korkmaya basladim

Korkacak bir şey yok ya :), sanırım hastalanmış bile ki vücut yapısından belli oluyor çok zayıf sanırım, kafa sallaması da ondan... Dediğim gibi yarın bildiğiniz biri varsa güvercin besleyen verin ona. Yoksa güvercinlerin olduğu bir yere salın cami, park Vs.

Beyaz olanin ayaginda yesil kelepce gibi bisey var o nedir baktim bisey yazmiyo

O aslında sahibinin bileziği ama sadece onunla sahibini bulman çık zor ne yazık ki..

Kafa sallaması dişiye kur yaptığını gösteriyor :) Hastalıkla ilgisi yok. Diğer öneriler tam isabet zaten ;)

@Deniz Tezcan
Hahahaha hakikaten ya, ben niye hastalık dedim ki :)) hayvanın zayıf oluşu etkiledi sanırım beni.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
Güvercinleri akşam bulduysan gece karanlıkta uçmadıkları için (daha doğrusu kendilerini güven altına almak adına havalanmazlar). Sabah olunca balkona bırakırsan uçup yuvalarını bulacaklardır.

Birisi selanik biri de saya imiş cinsleri. Kuşçu bir arkadaşıma sordum. Yukarıda da dedikleri gibi gündüz bırakırsan yuvalarına geri dönerlermiş

Kuş besleyen bir tanidigimiza verdik Diger kuşlarinin yanina koydu tşk ilginiz için

Geri