çok seviyorum keratayı nedense aramızda anlamsız bir ilişki var ahım şahım değil ama çok özen gösteresim geliyor sürekli sağını solunu temizlerim:asik:
Ben pek beğenmedim. Amartisörü olmayacak hocam bisikletin bastın mı pedala uçuracak seni
Ben alacaksınız sandım Aldıysanız hayırlı olsun. Ben hızdan yana olduğum için böyle yazdım Yoksa tek amartisör bir sorun değil. Aksine Türkiye'de biraz da şart )
Hergun keyifle biniyor ve siz seviyorsaniz kim ne dese bos gerisi! Guzel bisiklet
Trafikte herkesin birbirine saygili oldugu yollarda, kazasiz, belasiz, arizasiz, patlaksiz, nice keyifli pedallar
sade önde olması çok etkilemiyor aslında ama arazide ayağa kalkıp kullandığım zaman en azından önde olması çok işime yarıyor genelde hard kullanırım bisikleti. çift süspansiyondan ve hiç olmamasından nefret ediyorum nedense o yüzden böyle almıştım 2 3 ay oluyor. şu bilindik markalardan ben pek haz etmiyorum nedense farklılık olsun dedim ve de memnunum adamlar yapmış
Safa Arslaner
teşekkürler forumda yeniyim öğrenecez artık 5 dk uğraştım bu şekilde beceremedim link attım o yüzden
Resimlerde rengi çok hoş çıkmış Ayrıca şu arka bacakların sele borusunun olduğu yerdeki birleşimi çok fark katıyor bu bisiklete. Bu modeli ilk gördüğümde bu ne la demiştim Ama ayrı bir güzelliği var. Ne olursa olsun. En güzel bisiklet benim bisikletim diyebilmeli insan. O zaman bu işi daha çok zevkle yapıyor zaten. Bisiklet ve kişi tamamen yol arkadaşı oluyor bu sefer birbirine. Bisikletinizi kazasız belasız kullanmanızı dilerim. Bol pedallı günler.