Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Hadi bisiklet alalım!

Bir de dag bisikletlerinin dis gorunusu insanlari cezbediyor. Biraz da bununla alakali bir durum.

Scudo
MTB'ye karşı değilim yanlış anlaşılmasın ama ülkemizde bisiklet kültürünün gelişmemesinde bu her yerde dağ bisikleti pompalanmasının etkisi var. Bunlardan biri mtb'lerin şehir içi kullanımında yorucu olması, ikincisi spor olarak yola göre daha az popüler olması. Düşünün bir çocuğa mtb değilde yol bisikleti aldı ailesi, tv de çok enderdir bir mtb yarışının haber olması ama yol yarışları haberlere konu oluyor. Bunu gören çocuk a bak benim bisikletimde yarışanların bisikletine benziyor diyip özenecek, destek görürse sporcu olacak. Yol bisikleti için özel bir rotaya ihtiyaç yok ama mtb'de var. Mtb kullanıcıları ise yerel yönetimlerinden parkur talep etmeni veya kendi imkanlarıyla parkur oluşturmalı. Bu parkurlarda mtb sahibi çocukları özendirecektir. Eğer ülkemizde spor olarak bisiklet ilerlerse, fanatik bir halkız, bu durum halkı spor, ulaşım ve yaşam biçimi olarak bisiklete bağlar, bisiklet kültürü oluşur.

@MustafaBayraktar Bence Çok Aman Aman Araziye Giremeyeceksen Güzel Maşalı Bir Trekking Alabilirsin.Hem Asfalt Yolda Güzel Sürersin Hem De Zor Olmayan Bir Arazide Güzel Bir Maşa Sana Güzel Sürüş Sağlar. Ama Eğer Bu İkisi Arasındaysan Aralarında Öyle Aman Aman Fark Yok Bence NG750 MsM V Tercih Edebilirsin. Bisiklet Konusunda Mosso'ya Da Bir Göz At Derim. Hayırlı Günlerin Olsun. :)

Konu Mükemmel Olmuş. Öncelikle Ellerinize, Emeğinize Sağlık. Çok Haklısınız. Ülkemizde Bisiklet Dediğimizde %80 Veya Daha Fazla İnsanın Aklına İlk Dağ Bisikleti Geliyor. Yani Sonuçta Tur Bisikleti Olsun Yol Bisikleti Olsun Daha Bir Sürü Tür Var Hatta Yol Bisikletinin Kendi Türleri Bile Var Cyclocross Gibi. Neden Sadece Dağ Bisikletinden İbaret Gibi Satıyorlar Anlamıyorum. Alan Kişi De Hiç Bir Suç Yok Bence. Sokakta Çoğu İnsan Dağ Bisikleti İle Geziyor. Ülkemiz Bu Konuda Genel Olarak Bilinçsiz Bence. :)

Küçükken bi bisiklet istedim babamdan. Gittik kayserideki en iyi bisikletçiye (babam öyle diyor :D :D) babam dedi buna bisiklet göster baktık baktık en sonunda beğendim bitanesini. Bisiklet full süspansiyonlu bi çocuk bisikleti. Ordaki adam dediki bu seni yorar yapma etme daha güzelleri var amortisörsüz onlara bak. Yok dedim buna kafayı koydum 2 gün sonra aldık. Almaz olaydım ne çileler çektim o bisikletle şimdiki aklım olsaydı bir sene bisikletsiz durur 26"lık bir yol bisikleti alırdım hatta 2 sene bile dururdum ama olsaydı o akıl !

siz siz olun çocuğunuza öyle bi bisiklet almayın bisan enzyme alın daha iyi :D:D
(link)

Bisiklet konusunda orta derece bilgim var mtb bisiklet almak pek mantikli deigl ama ne yapayım şehir bisikleti hiç hoşuma gitmiyor ince boru çok çelimsiz duruyor bide ben sert kullanıyorum arada araziye falan çıkıyorum fazla olmasa da şimdi bende çift Amasorlu dabdik bisjjltb var 17 kilo acayip yoruyor rockrider 340 Alcam onun yerine akillanmadim yine ama ne yapayım alasim gelmiyor :D

@Atasoy Katılıyorum. Sonuçta telefon alırken;oyun mu oynayacaksınız yoksa sadece arama için mi diye sormadıkları gibi bunda da her gelen müşteriye sormak zor olur. Yapan varsa tebrik ederim, işini seven kişidir.

• Beğen
Tepkiler: Hakan38 ve Atasoy
@coskun.gercek

erciyes bisikletteki biri bana sormuştu ama 4 yada 5 sene önce :D :D

• Beğen
Tepkiler: coskun.gercek
Geri