Scudo Sports

hadi dj park yapalım...

eger boyle bır park yapacaksak anadolu yakasında olsun cunkı avrupa yakasında var zaten

Scudo
@tugayabicim

nerde var? ben bilmiyorum sanırım

ya her yer ıcın ızın almak gereklı sonucta adamın bırının arazısıne yada beledıyenın arazısıne bısey yapıcaksan ızınsız yapamassın yaptırmazlar yaparsın bıter kavarlar bınemessın ama avrupa yakasında nerde var hıc duymadım asıl anadolu yakasında var polonezkoyde

olmayabilir ama gitmemen için bir bahane değil ki bu. ben cihangirde oturuyorum ama bunun için kartala bile giderim. önemli olan nerde olduğu değil. olup olmadığı...

• Beğen
Tepkiler: tugayabicim
Yani bencede öyle bisiklete binmeye üşeniyorsanız vapur,tren vs. araçlar kullanarak bile çoğu yere kolayca gidebilirsiniz.Trafik derdi de olmuyor..

Tabİ Neden Olmasin Bende Varim Ama Mersİnde Oturuyorum Dİger Ülkelerden En İyİsİ Dİrt Jumpta Bİz TÜrkİye Olalim

bende varım da bizim millet öküz algılayamıyolar parkta çalışıyoz aa şunlara bak arabalar sıkıştırır şeytenlara bak orlardan atlayıvereyolar hadi başka yere gidin aa abi manyağa bak tayt giymiş tarsı salaklıklarla karşılaşmak işten değil :D

Selam ArkadaŞlar Ben Sİteye Yenİ Üye Oldum Bİzde İzmİr/bostanliya BÖyle Bİr Park Yapmayi DÜŞÜnÜyoruz Toprak Yol Bİrde Dj İÇİn Özel Rampalar...benİm ArkadaŞim Projeyİ Hazirladi Bİr KaÇ Yere SÖyledİ Hatta Beledİyeye Bİle Gİttİk Çok İİ Dedİler Ama Yapabİlİrİz De Dedİler Ama Adamlar Bostanlinin İÇerİsİne Motocross Parkuru Yaptiriyorlar Bu Nasil İŞ Anlamadim Heralde Bİzİm Parkurda Yapalibİlİr Bu İŞler HİÇ Bellİ Olmaz

VAlla Beyler eger parkur yapcaz diyosanız anadolu yakasında en uygun bostancıda otobüs duragını karsındakı boş araziye on numara olur Ben kankamla ne zaman gecsem burda bi rampa olsa fln filan cok gusel olurdu diyoruz.Artı bu işler için imza toplamak ve biraz sermaye lazım yani kısacası sırtımızı saglam yere yaslamalıyız. Sertana Sevgili kankama selamlar :D

Geri