Scudo Sports

Hadi izleyin de keyfiniz yerine gelsin

Scudo
ama şimdi ben bunu yapan adama imrendim ben yapamayacağım bunları diye üzülüyorum:(

@bulut

İki kepçe, bi kaç rampa, iki bisiklet ve bir de güzel bir dağa bakar :)) sıkıntı yok.

• Beğen
Tepkiler: gmfaruk ve bulut
zaten sıkıntıda o saydıklarında bu videodaki gibi bir parkur bulamayız herhalde bir de bisikletim dağa uygun değil

Videonun sonunda çıkan diğer video seçeneklerinden:
(link)

ve devamını 5 e kadar tavsiye ederim .:D

• Beğen
Tepkiler: mrt_kcmz
Kabul etmekte lazim. Usenmeyip kaziyorlar, hazirliyorlar, calisiyorlar, filme cekip ozendiriyorlar :)
Bizde bakip bakip "bizim neye yok? Bizde isteriz..." diyoruz ama olmuyor iste :)

• Beğen
Tepkiler: bulut ve mrt_kcmz
büromda sıkılmıştım iyi geldi

Yurdumuzun dört bir tarafında bu tip araziler, tepeler, dağlar vs. var ama iş o rampaları parkurları kazmak hazırlamak, hadi kazdın hazırladın sonra o yerleri korumak, devamlılığı ve başkalarının da faydalanmasını sağlamak hadi sağladın bisikleti'de ayarladın... Bir daha ki sefere orayı ekili bir şekilde bulma veya tahrip edilme ihtimali var üstüne'de artık orman bakanlığımı bakıyor, köy hizmetleri mi ne karın ağrısıysa yenilen ceza da cabası...

• Beğen
Tepkiler: ismail.yüksel
insan özeniyor şu hareketleri yapmaya :D

Video nun başındaki sponsorlara bir bakar mısınız? video kalitesi ve fps, çekim tekniği, drone kullanımı. gerçektende üstünde düşünülmüş, çalışılmış, kazılmış :)

Bayıldım. Akşam bu saatte güzel oldu. Ellerinize sağlık

• Beğen
Tepkiler: mrt_kcmz
Gerçekten muazzam! :)

Geri