Scudo Sports

hafif lastik önerisi

ahmett.01

Daimi Üye
Tepki
75
arkadaşlar bisikletimi biraz olsun hafifletmek için sizden bir lastik önersi istiyorum...(2.10-1.90 arası)

Scudo
Valla dünyanın en hafif mtb lastiği olan Maxxis Maxxlite 310 var.Fiyatı da lastik başına 75 ytl civarı sanırım.Adından da anlaşılacağı gibi ağırlığı 310 gram.Ben de kışa doğru almayı düşünüyorum.Fakat uzun ömürlülüğü ne kadardır bilmiyorum.Bu konuda almadan önce araştırmam lazım.Lastiğin bu kadar hafif olmasının sebebi telsiz yada kevlarsız olmasından kaynaklanıyor sanırım.Ama lastiklere gelene kadar (avatardan bisikletinizin 711v olduğu anlaşılıyor.) bisikletiniz orjinal halindeyse suntour xcm(2.6 kg) amortisör yerine yeni daha hafif bir amortisörle işe başlayabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: ahmett.01
@ondert

peki bu konuya ek olarak fazla pahalı olmayan fiyatına göre hafif bir maşa onerebilirmisiniz?

80-90 ytl ye sıfır RST Capa alabilirsiniz.Ağırlığı da 2 kg civarı.O fiyata daha hafif amortisör bilmiyorum.
@LorD Of DrinkS
Benim önerdiğim Maxxis Maxxlite 310 bile daha ucuz.Arkadaşın o kadar bütçesi yok lastikler için.

• Beğen
şu an en hafif maxxis 310 ve tartınca 300 gr geliyor.sonra Schwalbe Furious Fred var oda tartınca yaklaşık 315 gr geliyor..3 üncü olarak continental twister var 360gr...son olarak hafiflik isteyince biraz parayada kıyman gerekiyor...

Maxxis larsen tt 2.0 478 gram.300 gram ve civarı lastiklere göre uzun ömürlü,kolay patlamıyor ve iyi yol tutuyor.

• Beğen
Geri