Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

hafİflİk meraklilarina v fren seti

Scudo
Markasını ilk defa duysak da güçlü bir imaj veriyor, Extralite Ultrabrakes / Ultralevers'tan da hafifmiş, rakamların hepsi de etkileyici.
Askerdeyken gözüm bunlarda değil valla, kendi bisikletim olsun yeter :)
Paylaşım için teşekkürler.
 
oooo Fatihciim askerlik nasıl gidiyor?? bisiklet gözünde tütüyor demek. benimde gözümde tütmüştü:rolleyes:

bitecek birgün :)
 
Tütmez mi abi, özgürlüğe, medeniyete dair ne varsa gözünde burnunda tütüyor.Acemilik bitti, bugün yemin törenini de tamamladım.Ustalık bundan sonra kendini gösterecek, eğlenceli bakış açısıyla 1 ayı bitirdik, kaldı 4 ay, o da kolaylıkla geçer inşallah.
Bisikletseverlere buradan sevgiler sunarım, bindiğiniz eşsiz aletin değerini bilin, hiç durmayın gezin, yeni biniciler kazandırın ülkemize.
 
Çok hafif oldukları rakamlardan belli, etkileyici.
Peki saglamlık konusunda nasıllar acaba, Kollar bana 1 kere darbe alsa dagılacak gibi gözüktü. Malzemeleri nedir acaba. Titanyum olsa saglam olabilir ama genede çok ince değilmi ?
 
Bunlar tam benlik! Ama insaf yahu, çöp gibi frenlere 440 $ istemişler. Hafiflik iyi güzel de, kullanılan malzeme ne ki bunda bu kadar para edecek? Varsa bunu tornada yapacak usta, 200 dolar veririm :) Ama ağırlık aynı olmak şartıyla. Hatta reklamını da yaparım, kadroya Tornacı Ökkeş diye sticker bile yapıştırırım.
 
Çok güzel parçalar ama ben extralite tercih ederdim, daha oturaklı kollar..
 
Yasin bu arada amoebanın titanyum vida setleri gelmiş, bugünkü konuşmamızdan sonra haberin olması iyi olur ww lik açısından, sele kelepçesinden gidon boğazı vs uygun vidalar var titanyum tanesi 5-6 dolar galiba :D
 
Evet Halilcim öyle bişiler ;) işin kötü yanı paket halinde satılıyor ama bizim perakendecilerimiz parçalayarak satacaklardır yoksa kimse alamaz herhalde :) Yada titanyum sele kelepçe vidasına ortak aranıyor diye konular açılmaya başlar forumda :D
 
Bana lazım sele kelepçesi vidası. Hafiflettiğim bi kelepçenin tek eksiği Ti vida. Gerçi bi sele kelepçesi kaldı ağır olan sanki manyaklık benimkisi de... :)
 
ama malesef sele kelepçesine uymuyo bu vidalar. yada benimkine uymadı :)
 
Geri