Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Hakan Peker ve ünlüler hakkında

A

Anonim

Silinmiş hesap
Şöyle bir haber var;
(link)
Ekşi sözlükte de yorumlanmış;
(link)
Devletin kanalına son zamanlarda herkesi çıkarmıyorlar..Hakan Peker'i devlet davet etmiş..Ekrana çıkmış..Tüm Türkiye onu izliyor ve engellilerle beraber..Mutlu olması lazım..Şarkısını söyleyip,veriyorlarsa parasını alıp,evinin yolunu tutması lazım ama öyle olmuyor..
Yanında kör bir vatandaşla şarkı söylerken,rejiye dayılık yapıyor..Bu kör vatandaşın yanında ''beni niye çekmiyorsun?'' diyor..Böyle bir şey olabilir mi ya?!Kör bir adamın yanında ''beni görsün millet'' diyor..Rejiye kızdın,anladık da,bu laflar nedir birader?!Ben bu kör vatandaş adına üzüldüm..Canım sıkıldı,bu konuyu açıyorum şimdi..
Kör bir yakınınızla manzarası çok iyi bir yere gidip,''süper manzara'' demek bu..
Sağır bir yakınınızın yanında Beethoven dinleyip ''şu müziği duyuyor musun?'' demek bu..
Türkiye'deki ünlüler genelde böyleler..Erol Büyükburç'un ''ben saksı değilim'' çıkışı mesela;
Çok örnek verilebilir..En son Seda Sayan bir laf etmişti..Akp'li bir vekil bile,çok ağır laflar etti bu sanatçıya(?)..
Hakan Peker'i de zamanında dinledik,kasetlerini filan da aldık ama bu insanlar ünlenince çok acayip bir şey oluyorlar..Bu ünlülerin halini görünce ''iyi ki ünlü değilim'' diyesi geliyor insanın..

Scudo
Yıllardır hiçbir falsosu olmayan biri olarak bilirdik Hakan Peker'i. Hatta hiç yaşlanmıyor, çizgisini hiç bozmuyor falan denirdi. Türkiye'de her kesimden, her görüşten insanın severek dinlediği, kimsenin nefret etmediği ya da kötülemediği sayılı şarkıcıdan biriydi.

Bu güzel kariyerini ve geçmişini şu birkaç saniyelik görüntülerle hiç etti. Artık herkes onu bu görüntülerdeki sözleriyle hatırlayacak. Yanlış yaptı.

Erol Büyükburç'un başına gelen de buydu. Tüm sanat kariyeri, "Ben saksı değilim," lafının altında kaldı.

Bunlar yaşlandıkça huysuzlaşıyorlar galiba.

@atasoy Fotoğraflar ve karikatürler ile düşüncelerinizi anlatmanıza gerçekten hayranım ağabey.Çok değişik ,orjinal ve saygı duyulası bir zekanız var.

Bu sanatçılardaki egoyu,kibiri anlayabilmek mümkün değil.

@ahlaksız
Konu ünlü olup olmama değil, insan olup olmamayla ilgili. Engelli bir çocuk babası olarak çok üzüldüm. Gören de sanki Z.Müren zanneder. Nedir bu 3+1 ego arkadaş.

"Hey corç,versene borç" şarkısıyla müzik tarihimize "muhteşem" bir katkı yapmış bu zevata sanatçı denirse ben de şimendiferim:koptum:

Ya egon olur, kibrin olur da bu konuşma nedir arkadaş :D Bu konuşmanın açıklamasını bu ikiliye bağlayamadım malesef. Başka bir şey bunlarınki :D

Meyveli dal eğik durur.

• Beğen
Tepkiler: Birhan K.
Hakan peker kim yahu.Bak tanımıyordum iyi ki de tanımamışım.Pislik herif.

• Beğen
Tepkiler: Aloha
Bu kötü olmuş ... :naslyany:

@burak gulyapan
Böyle şeylere takılmamak lazım..Gör(e)meyen birisine ''engelli'' demek doğru mu?Siz engelli dersiniz,ben kör derim..
Yani,bu konuda bir mutabakat yok..:)

@ahlaksız
Türkçemizde buna ''Güzel Adlandırma '' deniyor.Dikkat etmekte fayda var.:)
(link)

@hamlet2006
Engelli demek güzel bir şey mi?
Göremeyen birisine görme engelli de denilebilir,kör de denilebilir..Görme engelli demek,güzel adlandırma demek diye bir şey yok..''Engelli'' söylemini ''güzel'' bir adlandırma olarak kabul etmiyorum ben..Ne olacak,bana zorla görme engelli mi dedirteceksiniz?
Bu bakımdan bu tarz ufak şeylere takılmaya gerek yok..

@ahlaksız
Sizin canınız nasıl istiyorsa öyle söyleyin.Dikkat etmekte fayda var dedim sadece.

Türk halkı yıllarca bu şarkıcıları destekleyip albüm satın alıp buralara getirsin ama bu şarkıcılar ne yapsın sonucu ortada. Ne desem gg olacak arkadaş sussam daha iyi.

@Desertiger
Bu insanlara görme engelli,kör veya âmâ demenin bir anlamı yok..Bu seçeneklerden birisini kullanmanız,bu insanları kırmaz/kırmamalı..
Hakan Peker gibi yapmayalım da..
Adam göremeyen birisinin yanında ''beni gör'' diye bağırmış..Mevzu bu..
Bence göremeyen birisine engelli demek doğru değil..Engelli bence ağır bir söylem ama tam tersinin doğru olduğu söylenmeye çalışılıyor..
Kör veya âmâ ifadesi,gözleri görmeyen anlamına gelir ve bence bu ifadeler daha rasyoneldir..
-----------------------------------------------------------------
Başka bir ünlü..Yeni bir haber..Demiş ki bu sanatçı/ünlü;
“Türk erkeğinin yarısı biseksüel”
(link)
:D

Geri