Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Hakan Ural'ın bisikletlileri uyarması

Daha önce forumda defalarca yazdım, çizdim. Bizim milletten bir. ok olmaaaaaazzz. Bisikletten soğutur bu namussuzlar

Scudo
Gerçekten görüşüldüğünü düşünmüyorsunuz değil mi? Aksi olsaydı, görüşülen bisiklet topluluğu bunu bildirmez/yayımlamaz mıydı?

Esnaftan, çevrede yaşayan halktan şikayet geldi ve yol kaldırıldı, bu kadar basit.

Ya bu herifi kim takar. Resmen esnaf ve çevrenin baskısına boyun eğdiler.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Biraz önce kahvaltı yaparken hakancigimizin 10 ağustostan itibaren kanal D de saat 9 mu 10 da mı canlı yayınlanacak programı varmış. Konuları da gündeme dair mis.... Canlı yayına bağlanıp sormak lazım. Bisiklet yolu ile derdi neymiş ve araba kullanan bazı saygisizlarin bisikletçiler ile sorununa dair fikri var mı?

Sahte çürük raporu alarak askere gitmeyen ve bundan ceza alan vatanperver(!) Hakan Ural, Tarkan'a tepki olarak programında kendince hayalgücü de yetmeyince bula bula Mehter Marşı aklına getirebilmiş ki mehter çaldırmış.
Senin mahallende Mustafa Ceceli var, Murat Boz var, Orhan Gencebay var, Hülya Avşar var. Onlara deseydin de en azından "Geçmiycek de Geçmiycek" diye bir şarkı yazdırsaydın da biraz yaratıcı bir tepki verebilseydin.

Yalakalığın bir raddesi yoksa o bir akapeli dir.. Başlamışlar Tarkan da fetöcü yakıştırmalarına.. Ulan fetönün Allah ı sizsiniz.. Fetö yazınca bunlar, bunları yazınca fetö çıkıyor ama nedense fetö ile bırak aynı cümleyi, aynı hafta haber olarak denkleşmeleri bile çok çok düşük bir ihtimalken, çomar tayfa yine başlamış ötmeye.. Geçen akşam cnn de dert edinmişler Tarkan ın şarkısını, konuşuyorlardı, düşünün 😄

Olumsuz bir enerji yaymamak, genç kardeşlerime kötü örnek olmamak için bu forumda hiç küfür etmedim. Ancak bu herifi görünce en ağır küfürlerimi yazmamak için kendimi zor tutuyorum. Neyse, umarım bu yazıyı okur da söylemek istediklerimi tahmin etmeye çalışır.

Hakan Ural kim? diye sormak bile zamanın boşa harcanmasıdır. Unutmayı seçiyorum. Şu an harcadığım zamanımı ise canım bisiklet sever arkadaşlarıma seve seve harcıyorum.
Şu dünyada oksijen tüketen çok canlı türü var. Ama bu H.Ural ve bilumum benzerleri ile karşılaştırdığımda, hepsi evrimin çok daha ileri safhalarına ermişlerdir. En azından oksijeni gereksiz tüketmiyorlar.

Bu şey değil mi ya? Her magazin programında vatanımı şöyle seviyorum böyle aşığım diye bağıran sahte çürük raporlu asker kaçağı? Madem her şey lafla oluyor o zaman ben de kendimi bisiklet tanrısı ilan ediyorum, tüm forum şu dakikadan sonra bana biat edecek ulan! 😜😂😂

Geri