Scudo Sports

Haliç Turu

Scudo
@keremkeke

@fatihgüven

Eyvallah arkadaşlar ama fazla uzun değil bir hafta sonra tekrar aranızda olucam ve bir diğer tatilimde kısmetse Kerem ve Başar abi ile inanılmaz zevkli bir tatile daha çıkacağız benim için esas tatil o olucak..

@fatihgüven

Fatihim kap ailenden izni sende gel İzmir - Antalya turuna..

Ya ben gidiyorum diye yasmı tutuyorsunzu nerde bu akşamın cuma turu duyurusu..?!

bu haftanın telafisini pazar günü yapıyoruz
daha önce belirtmiştim istenilen yere gidicez diye
belgrad ormanına gidiyoruz
alibeyköy meydandan ortalama 80km lik bi tur olacak
gelmek isteyen arkadaşları bekleriz
kahvaltılar benden :D
HAYDİİİİİİİİ YOKMUUUUU GELENNNNN

not: 06:30 hareket

kimseye söz vermek gibi olmasın ama pazar günü eğer bir aksilik olmazda işlerimi ayarlarsam sabahtan bi sarıyer dönüşüyorum. isteyen olursa bi ormana da hayır demem doğrusu... yarın akşam yer şey netleşecek

@keremkeke

Yarına ön göbeği toplatabilirsem kesin geleceğim :) bu arada kazada kırılan gidonumu kesip kısalttım artan parçadan yüzük yaptım o günü hatırlatsın diye :D

İyi Tatiller Ahmet :cool:

bu aralar kendimi işe fena kaptırdım kimseyle görüşemiyorum kusura bakmayın

• Beğen
Tepkiler: fatihgüven
@başarist

abi iş olsunda gerisi sorun değil
sabah 06:30 seni mısırda görmek beni çok mutlu edecek :)

@keremkeke

Başar pazar günü bize de söz vermişti.. buraya da geleceğini belirtmiş, ben anlamadım :D:D

Başar seni paylaşamıyoruz yaw :D
Başar, sabah kahvaltın, öğle yemeğin.. çayın kahven benden :D:D:D

:D İki tane Başar var :p Dostlar sözümü tutamamanın utancı içinde kıvranmamamı yanayım bisiklete binemememi, yoksa ormandaki yemekleri kaçırmamamı :D
bizim buralarda hem ön göbek (xt centerlock yada 6vida ön) bulamadım hemde bu gece sabaha kadar çalışmak zorundayım (arkadaşlarımın dün tamamlayamadığı önemli bir kaç iş var)

selam grup ben gelicem diye yazmıştım ama bugunkü tur beni bitirdi 1 gram enerji kalmadı 100 km de tükendim antremansızdım ve çok kötü oldum eğer yarına kadar toparlarsam gelmeye çalışcam ama pek ümitli degilim gelemzsem kusura bakmayın artık size iyi pedallamalar, kazasız sürüşler, bol eğlenceler..

• Beğen
Tepkiler: keremkeke
Fatih geldiğin için tekrar teşekkürler
güzel bi tur gerçekleştirdik

herkese iyi haftalar iyi çalışmalar
Ahmet sana iyi tatiller :)

• Beğen
Tepkiler: fatihgüven
Geri