Scudo Sports

Haliç Turu

@fatihgüven

pazar günü tadilat bitrmiş olursa eşyalar gelecek
eğer geç olursa erkenden çıkarız
cumartesi belli olur uyarmı?

Scudo
Olur abi uyar :)
Ahmet ve Emre abileri de bekleriz :)
bilgilerini payalşsınlar azcık ya :p

@fatihgüven

emre bitmiş yaw sesi çıkmıyor ama ahmet gelir diye düşünüyorum

@keremkeke

Jantlarım hala sorunlu eğer onları halledebilir ayarlarını yaparsam hafta sonu uzun bişiler yapabiliriz ama aynı durumda kalırsa dediğiniz gibi bi orman yapabiliriz alırız nevalemizide sucuk mangal filan.. Artık sabah kahvaltısınıda birileri ayarlar helarde..:D

@keremkeke

Abi taşı filan boşverde harbiden şöyle kemerde bizim kahvede güzel bi kahvaltı sofrası kurarım. Ama sabah erken olsun öle 10-11'e kalmıyalım 9 gibi en geç sofraya oturmuş olarım serin serin kahvaltımızı yapar sonrası bakarız keyfimize.. Ben bent'te yatmayı özledim :D:D

• Beğen
Tepkiler: sertacr88
@sGonzales

tamam nasıl istersen
sabah en geç 06:30da hereket edelim
Fatih ile gittik o saatlerde serindi çok güzeldi

Ya O değilde arkadaşlar kışın tura çıkamıyoruz diye üzülüyorduk yazında tura katılım yok nedenimi tabiki iş yorgunluk.. En aktiflerimizden Eyüp'e yardım kampanyası başlatmak istiyorum arkadaşın başı okadar doluki bir gün tur yapmıyalımda hep birlikte gidip bir işin ucundan tutalım yoksa yüzünü unutacaz yaw.. Buradan başar abiyede sesleniyorum abi biran önce buluşmamız lazım eğer İzmir - Antalya turuna katılacaksan artık şu haritayı önümüze açalım ben rotayı çekardım ama sizlerinde bilgisine ihtiyacım var en kısa zamanda hallederim şu işi..

• Beğen
Tepkiler: meral
@sGonzales

1-Eyüp
2-Başar
3-Dağcı
4-Soneryen
liste çok uzar nerede bu millet:Skull-175

pazar gününe ayarlayın kendinizi hadi

Vay :D ne güzel planlar yapıyonuz yaw :). ben bu cumadan itibaren tatile çıkıyom :D:D:D:D:D daha öncede biri çıkmışdı ya bu lafım ona :p:p

şöle güzel bi altınolukda tatil yapayım :) umarım daha devamı gelir bu güzel plan ve turların :)

görüşürüz GELENEKSEL Haliç Grubu

@sertacr88

iyi tatiller :)
geleneksellikle neyi kastettiğini anladımda herkes çalışan insanlar olunca o biraz zorlaşıyor ama yine aksatmadan aralıklarla turlar yapılıyor
gelmeyenler utansın
uykusuna kıyamayıp gelmeyenler var onlara söyle
başta kendine :)

• Beğen
Tepkiler: sertacr88
@keremkeke

hahahaha yok be abi benim uyku ile fazla bi sıkıntım yok :D geçen pazar 5 de uyanıp gitmiştim bir geziye:D hatta sağanak yağışda vardı bi güzel :D
gelenekselden kastımı sen anlamamışsın :D

2 hafta sonraki her tura varımda güzel bir planınız olmuyordu :D şimdi var ama ben yokum :S

:D
herkese iyi günler

@sertacr88

Srtç. Git yap tatilini gelde benim bir sonraki tatilde yaşadıklarımı anlatırım sana biliyorsun İzmir - Antalya bisiklet turum var.. Sana iyi tatiller..

@sertacr88

tamamdır hafta sonu olacak her tura varım hafta içi akşamları zor gelip gştmem zaten 100km :)

@fatihgüven

Pazar sabahı 07:00 alibeyköy meydanı istikbal mağazası önünde buluşuyoruz dimi?
saat uymayan varmı?

@fatihgüven

amanın ne kadar büyük bi fark :)
tamam 06:30 hadi varmı gelennnnn

Geri