Bu başlığı yeni gördüm, daha 2 gün önce haliç turu yaptık bir arkadaşımla,2- 3 günde bir yapıyorum ama açıkçası güzel olduğunu söyleyemem, etraftaki koku çok rahatsız edici oluyor... ayrıca pek güvenli bir güzergah da değil bence...
henüz yeni üye olduğum için özel mesajlara cevap veremiyorum. pazar günü(24.10.10) başka bir etkinlik var ona katılıcam ama sonraki haftalarda güzel olur...
Dostlar ben de katılmak isterim. Zaten Rami de oturduğumdan arada bisikletle iniyorum Halice. Bu pazar olursa katılamam o ayrı, grip olmuşum çünkü, kötüyüm. Ama ilerleyen zamanlarda tur olursa katılmak ve sizlerle tanışmak isterim
bu pazar var mısınız
erken bir tura
07da sirkecide buluşup karaköy istikametinde tur
arada fatih kız taşında kelle paça çorba
tekrar aşağı iniş
ve
dönüş
Paçacı mahmut (0212 635 46 08 telefonunu internetten baktım) pazar günleri kapalı olabilir.Necip usta pazar günleri açıkmıdır paçası varmıdır bilmiyorum.
Ama lütfen gittiğinizde 1 porsiyonda benim için tekmil çorba içersiniz afiyet olsun.
ben zaten pazarları sabah 06 gibi çorbamı içerim
ama haliç turu hiç yapmadım
ekürim sevgili abidin almanyaya gitti
rutin turum bayramdan sonraya kaldı
dedim ki
acaba haliç turu yapabilir miyim
ayrıca necip ustanın çorbası zaten bol kepçedir
2 porsiyon imkansız
aga hani grup nerde millet nerde demirbaşlar nerde sen nerdesin ? bu nefes pedala yeticekmi bilmiyorum ama ufaktan yapsak yine bişeler güzel olmaz mı ?
murat sen hazır mısın? havalar ısındı ara ara binicez artık
irtibatı koparmayalım
haftaya cumartesi sahil yuru yapıcaz. beşiktaş-rumeli feneri arası
gelirseniz bekleriz
Merhaba arkadaşlar haliç turlarına bende katılmak isterim Çıksalında oturuyorum havanın güzel olduğu zamanlar cıkıyorum ama tek olunca pek tadı cıkmıyor (=