Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Halkalı - İkitelli Civarında grup

Scudo
sanırım h.ıcı saat sorun oluyor *-)
bende 1940-2000 gıbı evde oluyorum
sanırım en uygun zmn h.sonu olacak ne dersınız ?
yada cuma bulusmasınada katılabılırız
donusumuzda kalabalık olur :)

• Beğen
Tepkiler: Levent_K
Cuma, Avrupa Yakası Pedal Gurubuna birlikte gidip-dönülebilir.

• Beğen
Tepkiler: Haşim Okyay
Tüm Halkalı - İkitelli civarını Avrupa Yakası Cuma Akşamları mıza bekleriz ;) Menüde karpuz var bu hafta haberiniz ola :D

• Beğen
Tepkiler: fakiyeteyran
Arkadaşlar forum mesajlarınızı takip ediyorum.....İş dolayısıyla 1 aydır bisikletimden uzak kaldım.....İşlerimi yoluna koyar koymaz bu güzel gruba dahil olmaya çalışacagım.Avantajlı bir bölgedeyiz. Cuma akşamı organizasyonuna katılınsa dahi floryadan donulebilir yada gec saate kalanlar tren kullanabılır.Ben daha once kullandım trenı oldukça iyi oluyor.Ayrıca göl organizasyonu yapmak hep istemişimdir ama henuz nasip olmadı.Saglıkla kalın

• Beğen
Tepkiler: Levent_K
arkadaşlar bizde sefaköyde 2 kişiyiz daha yeni baş koyduk bu sevdaya akşamları yeşilköy yada bakırköy yapıp folaryada dinleniyoruz bizim için iyi bir antreman oluyor , sizi görmek bizi sevindirdi gerçekten bu tarafta böyle bi bisiklet grubu bulmak bizim için çok iyi görüşmek dileği ile..

bende soyak olimpiakentteyim. Genellikle orman sürüşü ve sert parkurları tercih ederim. Saat ve tarih uygun olursa her türlü organizasyona girmeye çalışırım

Halkalı-Atakent-Soyak ta oturan arkadaşların dikkatine

Bahar dönemine hazırlık için haftada birgün akşamları bir tur yapalım derim Rota olarak bir seçenek belirledim

Halkalı - GÜMRÜK - Kanarya - K.çekmece - Menekşe - Florya Sahil

Yaklaşık gidiş dönüş 25-30 km

Alternatif rotalara açığım

İlgilenen arkadaşlarla görüşelim

• Beğen
Tepkiler: Taner Yavuz
@erzanaskin

ben katılırım erzan bey atakent 3 te oturuyorum nsl haberleşeceğiz erzan bey

böyle bir başlık varmış ben de atakent 2.etap da oturuyorum halen buralarda oturanlar varsa tanışalım.

Selam
Atakent 3. etapta oturuyorum. Yine aynı sitede oturan bir arkadaşımla pazar sabahları yol bisikletlerimizle antreman yapıyoruz...

Sabah 07.00 de çıkıyoruz. Atakent - Halkalı Merkez - Sefaköy - Beşyol - Yeşilköy - Ataköy - Bakırköy - Z.burnu - ......... Sarayburnu - Gülhane nin içinden Sultanahmet.
Ayasofya'nın önündeki çay bahçesinde 1 çay 1 tost. 15- 20 dakika dinlenme. Aynı parkurdan geri dönüş. Gidiş süresi aşağı yukarı 1 saat 15 dakika dönüş biraz daha uzun sürüyor. En geç 10.15 de evde oluyoruz. Toplam yol 70 km.

Katılmak isteyen arkadaşlarımızı bekleriz.

Geri