Scudo Sports

Halkalı

Scudo
herkese selam,

bu cumartesi hava yagmurlu olmassa, hem dolasmak hemde, hemde biraz bacakları acmak icin 50-60km surus yapıcam, katılmak isteyen arkadaslar buyursun. 13:30 suları halkalıdan cıkıcam :):mzkdnlmk: yaz gelsin artık

upload_2017-4-5_22-13-14.png

@thesun
Aleyküm selam.
Çarşamba günü hava biraz rüzgarlıydı. Kısakol t-shirt ve ağır bir çantayla 28 km de boynum ağrıdı. Bir bandana almanızı tavsiye ederim.

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selam.Atakentten florya’ya pedallamayı düşünüyorum.güzergahı çok bilmiyorum. Eşlik edecek birileri var mı yada en azından güzergah tarifi olursa sevinirim

@Gezenti Arena Park 'ın önünden sefaköy yönüne bağlanarak sonrasında florya yönüne dönebilirsin.

• Beğen
Tepkiler: Gezenti
Merhaba Arkadaşlar Ağustos ayında bölgeye taşındım.Şimdilik 30 km max şeklide turlar yapabiliyorum.(kondisyon yerle bir uzun süre bisikleti kullanmadığım için)

@Gezenti Göl kenarından trafiğe çok daha az karışarak sahile kendinizi atabilirsiniz.Ardından kısa süre yolda devam edip florya caddesinin alt kısımından ispart a giriş yapıp oradan da sahil boyu devam eden (Hava Harp Okuluna kadar) seritte ilerleyebilirsiniz.Halkalı Shell benzinliğinden gitgel toplan 30 km kadar tutuyor.

• Beğen
Tepkiler: erhan erhan
Söğütlüçeşmedeyim. Akşamları florya sahile giderim.

Ctesi yarın yağmur yok gibi;
Florya sahil yapılabilir, ve daha ileri Bakırköy Sirkeci..
Sabah 9:00 Sefaköy/Armonipark önü çıkışlı..hadi.

Merhaba arkadaşlar,
Bende halkalı da oturuyorum. Size katılmayı isterim ancak henüz bisikletim yok. Pek bilgi sahibi olmadığım için de bir turlu ne alacağıma karar veremedim. Merida Crossway modellerine bakıyorum. Bana önce bisiklet konusunda sonra da turlar konusunda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim:) şimdiden teşekkürler

Mercedes mi? Ferrari mi? Rangerover mi? Vitara mı? Clio mu? Önce tarzını belirle,
Nerede süreceksin? Kac km gideceksin? Performans mı, yanlızca gezi mi?
Çay içmemiz lazım o kadar yani.

@Levent_K :) teşekkürler. Başlangıçta halkalı civarı dolaşırım, hamlığı atana kadar. daha sonra uzun sürüşlere geçerim diye değerlendiriyorum. 2000-2400TL civarında mercedes olmasa da audi tarzında bir şey alabilir miyim:)

• Beğen
Tepkiler: Levent_K
28 jant. City bike cepte gib o vakit.
Ön maşa amortisörlü mü olsun yoksa düz masa mi? şimdi de buna karar ver...

@necati giray 5 sene önce bisiklete başlarken kesin karar vererek dağ bisikleti aldım. 3 ay geçti geçmedi. Bir şeyler eksik olduğunu anladım. tekrar kara verdim sehir bisikleti aldım. Sehir bisikletini aldığımda, düşündüğüm hazı alamadım. yol bisikleti aldım. bu benim tecrübem. paylaşmak istedim. paran ve zamanın kaybolmasın isterim. bol şans.

@thesun teşekkürler. Bende bu nedenle şehir bisikleti almaya karar vermiştim. Takip edebildiğim kadarıyla belli bir süre sonra insanlar yol bisikletine geçiş yapıyorlar. ama ben biraz daha konforludur diye şehir bisikletini tercih edeyim demiştim.

Merhaba,
Bugün carraro 230 modeline baktım. Fena değil gibi geldi ama bu markayı hiç araştırmamıştım. Merida Crossway 300 ile arasında uçurum var midir? Eğer yok ise bu bisikleti alayım diyorum, değerli görüşlerinize ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim.

@Levent_KBende Söğütlü Çeşmedeyim

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhabalar, yakin zamanda tura cikmayi dusunen var mi?

Geri