Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

halsizlik

observer

Forum Bağımlısı
Kayıt
3 Ağustos 2010
Mesaj
1.663
Tepki
560
Şehir
İstanbul
Bisiklet
Salcano
arkadaşlar bende bisiklet sürmeyince bi halsizlik oluyor hazirana kadar bisiklet süremem hem havalar hem bisikelt parçalanmış durumda hemde mayıs haziran da çaşışırım 5 haziranda mı ne sınav var? nasıl düzelir bu şey :S
 
Scudo
Ben akşam bisiklet kullandıktan sonra gece mışıl mışık uyuyup sabah gayet dinç uyanıyorum...bisiklet kullanma imkanın yoksa yürüyüş olabilir.Merdiven in çık olabilir..Yumuşak zeminde koşma yapabilirsin..Ben genelde uzak bir yere kadar yürüyüp artık yorulduktan sonra otobüsle geri dönmeyi tercih ediyorum :)
 
  • Beğen
Tepkiler: observer
haftada en az 10 saat yüksek tempo basketbol oynuyorum 3 saati kulüpte ama etki etmiyor o bisiklet sürerken ki gibi olmuyor bisikelt sürerken yazın ciğerler öyle bi çalışıyordu ki sanki yeniden doğmuş gibi hissediyodum :D
 
tranier veya roller al o zaman evde bol bol çevir :):)
 
  • Beğen
Tepkiler: observer
en iyi çözüm ama roller daha etkili ama ama birazda para harcamam gerek
1-bisiklet sağlam değil sürülebilir hale getirmek için 2.elparçalarla en düşük 50 tl lazım
2-roller 400 tl trainerda 342 bu durmda zaten alırsam roller alırım ama benim yazın bisikelte verebileceğim para 1000 tl :D drag blade flat ya da 2012 bi salco modeli.
 
bende de bu ara aynı sorun var. ameliyat olduğumdan dolayı spora ara vermek zorunda kaldım. ama sana önerim çok kolay ve basit. iki buçuk liraya bir atlama ipi al. günde 1000 tane atla evde. doğru teknikle atlarsan alt komşuyu da rahatsız etmezsin ve ayak ağrısı da olmaz. ayrıca mükemmel bir spor. çift ayak atlama. adımlama yapar gibi önce önce sağ, sonra sol ayakla atla. ve hızlı da atlama. ara verme. takılınca durmadan devam et. günde 20 dk,nı alır.
 
Halsizliğin sebebi sağlığınla da alakalı olabilir.Bi kan sayımı yaptır derim.
İpi ben de denedim.Parmak uçlarında seksen bile ip yere vurdukça çıp çıp çıp ses yapıyor.Ben 5 teyim.3. kattaki rahatsız olmamakla beraber atladığımı anlıyomuş.Çıkma lastik üstüne tahta koydum daha beter ses yaptı.Sonra bi arkadaşın arkadaşı park bahçelere döşenen lastik tartar plakalardan getirdi.Ben bile zor duyuyom şimdi ;)
 
Geri