Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Hangi alyan takımı önerirsiniz?

Bisikletin vites kolu ve fren pabuçlarını sökmek için alyan isteyeceğim bir arkadaştan, kaç numara gerekiyor?
2 alyan için boşuna set almayayım diyorum 1 dakikalık iş için.

Scudo
@kombomekanize
Arkadaslar aynen bende bulamadim v fren icin kullanilan alyan numarasi 6 numara mi acaba bisikletimin her vidasinda ayni alyan boyutu var koltuk hariç. Bilen arkadas aydinlatirsa seviniri. V fren icin kullanilan alyan hangi boyut acaba

• Beğen
Tepkiler: Ceyhun Özkan
@Ogi727 Ben zamanında decathlondan 15 liraya mı ne ufak boyutlu katlanan alyan anahtar takımından almıştım.Şu ana kadar sökemediğim alyan vida olmadı bisiklette.Şimdi baktım yol bisikletinde fren pabucunu sökmek için 4mm alyan gerekiyor.
Ama siz yinede mümkünse alacağınız yere bisikleti de götürün, denersiniz orada uyup uymadığını.

• Beğen
Tepkiler: Ogi727
Ilgilendiginiz icin cok tesekkur ediyorum bendeki mtb ama v fren heralde standarttir diye dusunuyorum ona gore sipariş edicem ;)

@Ogi727 Rica ederim, etrafınızda hırdavatçı varsa kargo ile falan uğraşmayın ama sağlam bir takım almaksa niyetiniz o ayrı tabi.

6 numara alyan ( şehir bisikleti ). dün söktüm freni.decathlonda satılan alyan seti işini görür.

(link)

• Beğen
Tepkiler: Ogi727
Crank Brothers m17 M19

Ilgilenen herkese cok tesekkurler yukarıda bi dostumuz btwin onermis bende onu alacaktim ama sitede mevcut degil yaziyor baska siteden ariyacam artik cok tesekkurler ;)

Geri