Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Hangi Antivirus Programı?

Hangi Antivirus Programı ?

• Toplam katılım
    139
Scudo
Son 6 aydır avast kullanıyorum. Ne yararını gördüm ne zararını. Hatta son 1 haftadır kapalı tutuyorum o bile fark etmiyor :)

(link) yıllardır yapılan testlerde 1. çıkmayı başaran yegane program

Anti-virus yazilimlari gunumuzde gereksiz yazilimlar... Kullanmayiniz... Kullandirtmayiniz...

• Beğen
Tepkiler: serdar k
1-2 GB Ram olan Atom, Celeron vb. işlemcili Windows bilgisayarlar için Clamav+Clam Sentinel en hafif çözüm, diğerleri için AVG Free ideal. Aslında en güzeli antivirüs kullanmamak, daha da güzeli Windows kullanmamak.

microsoft security essential harici bir antivirus yıllardır kullanmıyorum. Hoş eskisi kadar warez sitelerde de dolaşmıyorum. Yine de etkili ve hafif.

En iyi anti virüs programı diye bir şey yoktur. Bilinçli kullanıcı vardır. İnternet kullanmaya başlayalı 15 yıldan fazla oldu. Test amaçlı haricinde av programı kullanmadım desem yeridir.

Her siteye atlamayın, her gördüğünüz programı indirmeyin, melisa_19'lara ayca_22'lere kanmayın. hepsi aslında 60'lık moruklardır :p Hayalleriniz yıkılmasın. Bilgisayarınız virüs, trojan, keylogger kapmasın.

son 4 yıldır anti virüs programı kullanmıyorum. eksikliğini de hiç hissetmedim.

En iyi esettir sonrası Norton sonra McAfee kaspersky diye gider

En iyi antivirüs programı ubuntu 10.04 lucid lynx dir.
Yada slackware , bu ikisini kullanabilirsiniz :)

• Beğen
Tepkiler: serdar k
Bir yazılım firması virüs yazıp tüm yazılımları atlatmayı başardı yazılım tek çekirdekte çalışıtken diğer çekirdekler üzerinden sisteme sızılabiliyor. Bilgisayarı yormicak bi av çalışabilir ama virüs her zaman yenebilir. Bir yere girmenize gerek yok port taramalarında açık portunuz varsa yakalarlarsa yine virüs trojan yersiniz firewall yazılımları onun için gerekebiliyor.

Senelerdir windows kullanmıyorum kaldırıp attım ubuntu gayet güzel hiç virüslerle işim olmuyor. Virüs nedir unuttum.

Microsoft Security güzel ve ücretsiz. Artık Windows'un yeni sürümlerinde işletim sistemiyle beraber geliyor.

Benim gibi anti kullanmayan da vardir pc yi aldigimdan beri bi kere dahi format atmadim anti viruslerde virus olduguna inancim var

Ben AVG yi öneririm.Hem bilgisayarı yavaşlatmaz ,hem çoğu virüsü bulur.

yaklaşık 5 yıldır McAfee internet security kullanıyorum ücretlisini çok da memnunum şuana kadar hiçbir sıkıntı ile karşılaşmadım

herkes kendine göre farklı program seçer
bilgisayarında henüz sevdiği anti virür kurulu olmayan arkadaşlar için tavsiyem şurdan online temizlik yapmak olacak
(link)
temiz olduğu iddia edilen pc lerde yüzlerce virüs bulup acımadan tertemiz yapar !

• Beğen
Tepkiler: Demir Atlı Adam
Geri