Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Hangi bisiklet daha mantıklı?

arkadaşlar bende bisiklet meraklısıydım ama yaklaşık 4 senedir bu olaya uzağım araya üniversite girdi bende deore lx 24 vites rock shox amortisörlü bir bisiklet var tek eksk gördüğüm kadrosu oda bianchinin iyi kadrolarından ama ben çok pahalı olmamak kaydıyla kron giant veya trek tarzı bi alüminyum kadro arıyorum nerden bulurum teşekkürler

Scudo
Merhaba!
Uzun bir aradan sonra (yaklasik 6 yil) yeni bir bisiklet aldim,yaklasik bir ay once.Kraon -jara...Bisiklet hakkinda cok bilgim yok.Sadece fren leri biraz sert geldi...Bu bisiklet iicin kullanırken nelere dikkat etmem gerektigi hakkinda bana bilgi verebilecek biri varmi acaba...Kolay gelsin..

Sert derken neyi kastettin? Parmağa binen güç mü fazla yoksa frenleme yapınca kazıklıyor mu? Bu bisiklete özgü bir kullanım şekli yok ayrıca... Frenlere dikkat: hiç bir şekilde disklere yağ bulaştırmamaya dikkat et..

ben bianchi DIAMOND DS ALLOY almayı düşünüyorum sizce doğru bir kararmı acaba bana yardımcı olursanız memnun olurum şimdiden teşekkürler.

kron düşünebilirsin.tabi bu arada peşin fiyatına 4 taksit olunca..gayet iyi oluyor...

Malesef çok yalnış bir karar..Biraz eski mesajları oku..Eğer böyle bisikletleri seviyorsan çok daha ucuz ve hafif seçenekler var haberin olsun..

Umarım hala almamışsındır..
Gürsel

selam merhabalar ben aranızda bugün katıldım ;) adım gökçe tanıştığımıza memnun oldum :)

Selam Dostum ben yeşilbisiklete uğramadan hemen karar verme derim
Bir Gürsel abiyle konuş Bıanchı den daha uygun ve daha güzel markalar var onda
Bir bilene danış SOnra HICI BICI olursun :D

bende modlanmış ng 600 var ama vites ler ve daha bir çok komponent beni kesmiyor artık.
amaortisörü ve freni değiştirdim judy tt,, shimano .zaten bunlarıda kron a takmayı düşünüyorum.
kron un en düşük modelini almayı düşüyorum zoxes galiba. komponentlerin tam okuyamaım yazarsanız sevinirim...umarım tourney den iyidir....

Merhaba,

İyi bir MTB bisiklet almayı düşünüyorum. Genelde Ataşehirde kullanacağım, bazen de şehir dışında. Teknik özellikler, kalite ve performans/fiyat oranı en iyi hangi bisikleti tavsiye edersiniz? Boyum 190, kilom 100. 1500-2000 YTL arası olabilir. Sorunsuz bir bisikleti tercih ederim. Arka amörtisör çok gereklimidir sizce? Kaliteli markaların birçoğunda (Trek, Scott, vs) bu fiyat aralığında arka amörtisör yok. Yerlilerde var ama onların da diğer ekipmanları çok iyi değil. Bide kadro boyu ne olmalı benim için? 19-21-24 inch gibi rakamlar var ama nasıl değerlendirme yapılıyor bilemiyorum.Yardımlarınızı bekliyorum.

Selam.
Ön-arka amortisörlü bisikletlerin ucuz olanlarının yakınından bile geçme!!:)
O fiyatlara oldukça iyi bir bisiklet alınabilir. Sanırım kadro boyu en az 19-21" (L-XL) olmalı. (Markaya göre değişebilir.)
Burada "şu marka, şu model al" diye yazmak istemiyorum.
Selamlar..

• Beğen
Tepkiler: yavuz

selamlar dostum ,istediğin bisikletin tüm ayrıntıları aşağıdadır...

MIWOK Teknik Özellikler
Kadro : Alüminyum 7005 / Entegre Maşa Yatak
Maşa : Amortisör "SUNTOUR" 1.1/8" (sertlik ayarlı)
Jant : RD26/559x19 Freeway alüminyum cift katlı siyah 36H
Lastik : 26x200 54-559 siyah/Byte Braise 27TPI
Vites : Shimano Alivio 24 Vites
Fren : Ön - Arka: Disk "Shimano" BRM 465
Sele : İtalyan - Selle Royal http://img143.imageshack.us/img143/6852/minok0du.jpg

Ağırlığı muamma ancak disk frenleri Shimano'nun mekanik disk frenleri. Frenlerin kalitesini tartışmaya gerek yok, zaten Shimano ve mekanik, üst model değil ancak kaliteli ;).

arkadaşlar yeni bir bisiklet almayı düşünüyorum..600-700ytl bütçem var.sadece yaz mevsiminde kullanacağım ama biras kolay zıplayabileceğim bir bisiklet istiyorum sizce bu bisikletlerden hangisi bana daha uygun???

scott reflex 50 390 eu
trek 3900 390 eu
amoeba hussar 425 dolar
sedona 771 390 dolar
drag ontario team 350 eu

@lifely2006

Bende Amoeba Hussar kullanıyorum. Şahsen ben memnunum. Birde önümüzdeki sezon ilkbahar girişinde bir çift yarı slick lastik ile birde SPD pedal taktığım zaman çod daha iyi olacağına eminim. Umarım sizde memnun kalırsınız. Bisikletiniz hayırlı olsun. Kazasız, belasız, bol pedallı günler dilerim.

Geri