Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Hangi bisiklet takımını tutuyorsunuz?

Guerciotti ccc team Sprandi. Dünyanın en iyi bisiklet lerinin Italya n oldunu düşünüyorum. Renkleri çok güzel. Kadro dizaynlar keza öyle. Dinamik bir takımları var ve kazanmaya açlar.

• Beğen
Tepkiler: Burak Şimşek
Scudo
Euskaltel-Euskadi severdim ben. Turuncu turuncu yarışırlardı. Fransa Turu Pirene etaplarında ille de kaçıp etap zaferi isterlerdi. 2013'den sonra çekildiler. Malum şahıs yüzünden U.S Postal, Discovery Channel ve Jan Ullrich yüzünden de pembe formalı Deutche Telekom sempati duyduklarımdı. Bugün favori bir takımım yok. Sir Bradley Wiggins yüzünden Sky desteklerdim. O da gitti :)

• Beğen
Tepkiler: Özgür R
mtn qhubeka. tek geçerim. afrikanın bağrından kopup gelmiş yarışıyorlar.

• Beğen
Team Sky'ı destekliyorum..Cumhuriyetçi veya neocon değilim:)

http://www.teamsky.com/teamsky/images/2015/07/03/-1/56166/default/768/432/1435915819665.jpg

• Beğen
Tepkiler: Savaş Acıboz
Takim degil de tek bi kisinin gittği takimi tutuyorum :) wiggins. Garmin, Sky simdi de team wiggins. Tarzi ve karakteri olan bi adam. Reyiz. Hem de bu sene owain doull iyi parladi.

• Beğen
takim tutmam. yalniz etixx - quick step takimi bana sempatik geliyor. gerek formalari, gerek bisikletleri goze hos geliyor. :)

biz contadorcuyuz:p

Takımdan öte sporculur daha önemli benim için tabi Lampre kadar iğrenç renkler olunca istese de sevemiyor insan. Evet sporcular daha cesur, savaşçı sporcuları seviyorum genelde de klaksikçikler oluyor bu kişiler. Başta Cancellara, Boonen, Kwiatkowkski, Sagan, Stybar, Van Avermaet, Gilbert, Dan Martin. Formaları, bisiklatleri önemli değil takımları değişse bile her yarışta aynı heyecan ve istekle yarışırlar.
Ama bazı takımlar vardır forması,bisikletleri, kazandıkları yada kaybettikleri ile gönüllerde taht kurarlar,kimisi bisiklete bakar kimisi formaya herkesin zevki farklı.
1996 Mapei GB
2002 Mapei QuickStep
2008 Team CSC
2010 Saxo Bank
2012 Radio Shack Leopard Trek
2012 OPQS
2013 Saxo Tinkoff
2015 Sky
Herşeyi ile beğendiğim takımlar diyebilirim. Kadro, forma, bisiklet ve kazanımlar.

Bir an donanım set markası olarak algıladım ben bu soruyu

Quintanacıyız ezelden...

Fakat Movistar'a kılım, taktikleri ve domestikleri zayıf, ziyan ettiler bu sene çocukcağızı...

Tinkof saxo (peter saganı severün) :D

Tinkoff–Saxo,Alberto Contador'dan dolayı [emoji1] (Team Sky'a karşı nedenini bilmediğim bir antipatim var,kendini beğenmiş kişilere benzetiyorum[emoji45] )

• Beğen
Tepkiler: Sıtamina1825
3 büyükler bisiklet takımı kurmuş olsalardı Beşiktaş Bisiklet takımını tutardım :)

• Beğen
Tepkiler: Cemil Dada
neden GS BJK FB TS gibi asırlık spor klüplerimizin takımları yok hep düşünmüşümdür, koşacak çok ciddi kendini adamış arkadaşlar var, Sabrinin maliyetine bu takımları yürütürler aslında herhalde kısa vadede kazanç görmüyorlar izleyici kitlesinin farkında değiller. Sky ı takipteyim kusursuz organize ve disiplinliler gibi geliyor , yönetiminden araçlarına kadar özel bir havaları var , Merida kullanıyorum o bakımdan Lampre ye sempatim var , Astana diyebilirim

Takım değil de direk Peter Sagan'ı destekliyorum. Forma olarak ise gözüme en hoş gelen Etixx Quickstep'in forması.

• Beğen
Bjk,Trabzon,fb,gs bu işe el atsa bisiklet kullanıcısı dahada yaygınlaşabilir.

• Beğen
Geri