Scudo Sports

Hangi bisiklet türüne geçiş yaptınız?

Türler arası geçiş ( Evrim teorisi gibi oldu :)

• Toplam katılım
    166
Scudo
bu güzel bir anket. sonuçları merak ediyorum :)

@Atilla Gobel 1-2 sene içinde MTB'den Yol bisikletine geçiş yapmayı planlıyorum. Neden derseniz, aa bak yol bisikleti, yolda süper gidiyor vs. değil benim için. Ben MTB'nin ne olduğunu zorlayıcı olduğunu bilerek isteyerek aldım :D İyi kide almışım diyorum, benim girdiğim çıktığım patika yollara ne yol, ne şehir, ne yarış çıkar diye düşünüyorum. Yol bisikletini tur yapmayı amaçladığım için alacağım, ve biraz boynuzlu bisiklet kullanma hevesi var içimde, daha hiç kullanmadım o yüzden. ;):D

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
dağ bisikleti olmassa ben agrasif kullanamam :D

Dağ Bisikleti > Tur Bisikleti > Hibrid Bisiklet > Yol Bisikleti.

Sürecin başında olan arkadaşlar için tavsiyem doğrudan Yol bisikletine geçmeleri. Eninde sonunda geliyorsunuz bu noktaya, fazla masrafa gerek yok :)

Evet sehir bisikletiyle basladim ertesi hafta yol bisikletlerine bakmaya basladim ve halende bakiyorum butceme gore bisey ( bisikletimide satiliga cikarttim yol almak icin)

Katlanır bisikletten dağ bisikletine geldim :D

Market>Dağ>Katlanır>( kısmetse yol :))

Geçiş yapmak mı? Hayır hiç düşünmedim.
Ben yanına ilave edicilerdenim.
Dağ, yol, şehir ve katlanır hepsini kullanıyorum hepsini ayrı seviyorum.

anketlerde cyclocross yok :O

çocukken mtb miz vardı,

katlanır 26" şehir»hibrit crosscountry»carbon yol»alüminyum cyclocross

benim durum karışık ,gidip gelme olmuş ,git gel dalgaları gibi,
1976 pejo yol,1986 dan sonra 26 jantlarda epey tepindim,geroni-explorer-bianci meta pro-
daha sonra 90 ' larda gıant atx 840 ,26 jant idi,sonra 28'e geçtim salcano city bike-2008 de scott scale 30 karbona geçtim ,7 yıl tepindim üstünde,16 haziran 2015 'de yola geldim tekrar yani başa döndüm

hep yol...
mtb kullanınca kendimi traktör kullanıcısı, rb kullanırken ise F16 pilotu gibi hissediyorum :)

Bende seneye yola gelmeyi düşünüyorum hadi hayırlısı...İyi pedallamalar...

MTB - Şehir Bisikleti - Yol Bisikleti
Genellemek yanlış olur ama çoğunlukla asfaltda kullananlar, imkanlar nispetinde yola geliyor sonunda.

Geri