Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Hangi bisiklet türüne geçiş yaptınız?

Türler arası geçiş ( Evrim teorisi gibi oldu :)

• Toplam katılım
    166
Dağ kadrolu hibritten yola geçtim. Yeniden doğmuş gibiyim :)

Scudo
Mtbden sehire gecmek istiyorum

dağ dan yola geldim. yolla aramız iyi ama şehiriçi yollar sorun çıkarıyor. bende dağa geçtim. yolu trainer da kullanacağım

küçükken dağ kullanırdım. Daha doğrusu o zaman başka bisiklet bilmezdim. Mayıs da yol aldım. Mtb yerine göre iyi ama yolda resmen kamyon.

Dağ bisikleti>şehir bisikleti>alü yol bisikleti>fitness bisikleti>karbon yol bisikleti

Doğruya giden birden fazla YOL vardır. Ben hemen hemen tüm YOL ları denedim:)
Ama doğru YOL u buldum

YOL candır:)

Mtb ile dotlugumuz baki araziler bizim gittiğimiz yollar sizin olsun :)

Her ikisiylede kankiyiz :) Ormanın tadı , yolların hazzı çok başka :D

Ben yol bisikletinden şehir bisikletine geçiş yaptım. Aslında geçiş yaptım sayılmaz, ikisi de evde duruyor. Şu aralar şehir kullanıyorum işte. Bi nevi ikinci bir bisiklet edinmiş oldum.

MTB -> Cross Hibrit (x2) -> Fitness Hibrit -> Cyclocross -> Yol

Bir de katlanır bisikletim var, DH ve FR harici hemen tüm sınıfları deneyip nihayetinde yola geldim.

MTB -> Cross Hibrit -> Cyclocross + Katlanır -> Yol -> Toprak Yol (Giant Anyroad)
*Bisan / çift amortisörlü
*Carraro / Hardtail
*Carraro Azimut / Hibrit
*Carraro Azimut / Cyclocross
*Salcano CYC02 / Cyclocross
*Raligh / Katlanır
*Btwin Triban 3 / Yol
*Giant Anyroad 2 / Toprakyol

Mtb>hibrit>fitness > katlanır > yol
=fitness+katlanır+ yol
Keyfe göre...

Mtb den katlanira gectim. Mtb balkonda nerdeyse 1 senedir yatiyor. Katlanir dedigime bakmayin normal 20 inclik katlanirlardan degil 16 inc kucuk super bisey. 20 incde kullandim o da hantal geldi bana :) ama 16 ligim atom karinca, sevgi pitircigim gibi varya... mtbnin hantalligina tahammul edemiyorum artik. Tekerleri kocaman geliyor gozume:)

3 Tekerli plastik motor
3 Tekerli demir bisiklet önden çeker
16 Jant Çocuk bisikleti Ümit Z-trend
24 Jant Çift amortisör Ümit Trooper
26 Jant MTB 2013 Sedona 731
İnşallah ikinci bisiklet ve ya 731 i satarak 750-1000tl arası 11kg bir yol bisikleti.

Geri