Scudo Sports

Hangi bisiklet türüne geçiş yaptınız?

Türler arası geçiş ( Evrim teorisi gibi oldu :)

• Toplam katılım
    166
Scudo
Küçükken yarışta kazandigim mtb beni bağladı, ondan oncede sonrada mtb mtb MTB :D hersey bi yana pedalı ve tekerlekleri olan bu şeyleri seviyorum :cool:

Şehirden yola... Şehir duruyor ama. Gerektiği zamanlar oluyor.

BMX>Yol>MTB>MTB>MTB
☆çocukken Dayımın hediyesi olan bmx ile başladım
☆liseye başlayınca yol bisikletine geçtim(vhuu oluum çok hızlıymış bu..)
☆sonradan anladım ki yol biskletiyle dağa çıkılmıyormuş! 26" mtb ile dağlar benimdi artık.
☆arkadaşımın 29" dağ bisikletini sürünce o kadar kıskandım ki onu 1 hafta sonra 26 yı satıp 29" mtb aldım(halihazırda yoldaşlık ettiğim bisikletim)
☆1 ay içinde daha üst donanıma sahip bir 29" mtb ile yoldaş olacağım inşallah.
sonuç: yolda dağda havada karada denizde yağmurda karda çamurda herzaman ve heryerde MTB!!!

Yolda goruyorum ole mtb ıle giden arkadasları hıc zorlanmadan yanlarından gecınce bu sefer de onlar wuuuuu yapıyor :D Sehirden yola gectim. Sehir bisikletim daha hafif olsaymıs yola gecmezdim :D İkisinin arasindaki tek fark bana göre bu hafiflik.

MTB kullanıyordum ilk aldığımda eve getirirken yokuşlar baya bi dikti ama o zaman yani pek bilmiyordum.Başka şehre götürdüm orada da zorlamaya başladı.Ben de yola geçtim.Yani bu bile daha hafif geliyor bana.Karbonlar nasıldır düşünemiyorum.:D

şehir bisikletinden şehir bisikletine. sonrasında bir şehir bisikletine daha. ne sevdam bitti ne kavgam.

İlk bisikletim hudaverdi idi:) sonrasında kilitli amortisör sonra dual sport sonra yol bisikleti sonra DS sonra elektrikli katlanır.en son şehir yol melezi FX 7.5
Elimde olan
Goccia cityzero
Scoot S10
Trek FX 7.5

Birde bunlara yamaha tricity ekledim:) sapıklık derecesinde 2 teker durumu yanı
Gerçi son aldığım 3 tekerlekli ama olsun:)

@ElcaSeJawS Bana ya mtb ya yol alırım şehir çok saçma geliyor şehirle araziye girilmez e yolsa sürceksem bari daha da hızlı olan yolu alırım şehire drop bar tak yol oluyor zaten şehir almanın mantığı sadece ve sadece çakıllı stabilize yolda yol bisikleti zorlanırsa şehir biraz daha rahat olur okadar onun dışında yol akar şehir bakar yolda arazidede mtb akar şehir bakar e ne anladım ondan

@Cengizhan BAKIR Yolda iki aynakol dişlisi var zorlamıyor mu yokuşlarda

• Beğen
Tepkiler: ElcaSeJawS
Görüldüğü üzere MTB ciler olarak öndeyiz :)

MTB'den Hibrid'e oradan da Cyclocross'a geçtim. Büyük ihtimalle buradan da yol bisikletine geçerim.

Untitled-1.jpg

Ben Mtb ile başlayıp, o hantal yapıya dayanamayıp yol bisikleti alanlardanım.. Ama mtb bem hala duruyor ve hala biniyorum.. Ama yol bisikletine daha çok biniyorum .. Üç katı kadar.. Yolla 1500 km yapmışım mayıstan bu yana.. MTB ile 500 km..

Klasik bir kadroyu kafama göre toplama aşamasındayım zamanla uzun mesafeler kat edeceğim bir tur bisikletine çevireceğim

Geri