Nasıl çaldırdınız? Merak ettiğim için soruyorum.
İkisini de etrafı kapalı, dışardan görünmeyen sitenin içinde binanın önünden çaldırdım. Birincisini ilk kez gece dışarda unuttuğumda çaldırdım. Sabah kalktığımda yerinde yeller esiyordu. İkincisinde de gündüz saatlerine kısa süreliğine eve çıkmam gerekmişti, ama evde işim biraz uzadı. Bisikleti unutmamıştım ama nasıl olsa herkes dışarıda, bu kadar insanın içinde çalınmaz diye düşünmüştüm. Ama kader yine ağlarını örmüştü, hava hafiften kararmaya başlamıştı. Bu seferki kameradan izlediğim kadarıyla son derece profesyonel bir biçimde bisikletin çevresinde yaklaşık yarım saat dolandıktan sonra uygun zamanı bulunca herkesin arasında bisiklete binip kayıplara karıştı.
o kadar doğru yazmışsınız ki. çok fazla ekipmana takıldığımız zaman yıllar geçip geriye dönüp baktığımızda bu ekipmanlarla debelenmelerimiz aklımıza geliyor sadece bisiklet için değil hemen her şey için geçerli. mesela biz eşimle dahon katlanırları aldık 2016 yılı gibi, uçakta gelirken zarar görüp cantları çıtır çıtır etmesine rağmen 12 günde 3 ülke gezdik sadece bisikletle, kamp alanlarında kaldık vs vs. en güzel anı. hiçbir şeye değişmem. gerisi ıvır zıvır.Her bisiklet, her şey için yeterlidir. Sen yeter ki onunla vakit geçirirken mutlu ol ve güzel zaman geçir. Gücünün yetmediği yerde inersin, elinle itersin. Şimdi senin sorunun altına elli tane yorum, bin tane şu parçayı yükseltsen daha iyi olacaktır yorumu gelecektir. Sen kim ne derse desin kafana takma. Yolda durup kamp yaptığın zaman seni idare edecek ekipmanın varsa, gerisini boş ver gitsin. Zaten sana en güzel anıyı, hatırayı bırakan o çıkamadığın zorlandığın yokuşlar, kafanda yer edecek zorluklar yer edecek. Kıssadan hisse; Sen çık, yoluna bak. Zaten gidemediğin yerde elbet bir vasıta bulup kendini evine geri taşırsın.
millet bu kadar bisikleti nereye koyuyor diye aklımdan geçirirken evde 4 tane bisiklet olduğu aklıma geldi.
millet bu kadar bisikleti nereye koyuyor diye aklımdan geçirirken evde 4 tane bisiklet olduğu aklıma geldi.
büyük kızın yol bisikleti
eski yol bisikletim (bunu bir akrabaya vereceğim)
yeni aldığım yol bisikleti
küçük kızın çocuk bisikleti