Polimorfizm
Üye
- Tepki
- 9
- İsim
- Ürdiye
- Bisiklet
- Specialized
Evet benzer konular ama istediğim cevabı veya tam bana uyan başlığı bulamadım.. Benim sıkıntım bana göre büyük.. İkizler burcunun en büyük özelliği olan kararsızlık bende x5 durumda.. Çok araştırdım her gün yeni bir bisiklet yeni bir fikir derken ne alacağıma şaşırdım.. Bende yeni başlayanlardanım kiralama ile ilçeler arası ufak çaplı turlara katıldım.. İlk önce kullanım alanımı sonra bütcemi sonra da kafamdaki bisiklet markalarını ve gelecekteki planlarımı anlatayım.. Evimden işime giderken dik rampamdan uçmaca inerken bozuk yolda asfaltta(dönüşte yine o rampayı çıkmayıda göz önüne alalım), hafta sonları ilçeler arası ve yakın iller arası turlarda,akşamları spor amaçlı kullanacağım bir bisiklet.. Bütçe 1500-2000 tl arası.. İlk önce şehir bisikleti dedim sonra Ağır kategorsine girmeyen dağ bisikleti dedim sonra tur dedim.. Birde bunların harmanlanmış olanlarını buldum.. Modeller fiyatlar güzel..ama işin içine bayan bisikleti olması da girince ne o öyle cafcaflı yada beyaz pembe renkler.. Siyah olmalı mat olmalı her yere yakışmalı, ghost scott cube specialized(bayan modelleri hep beyaz renk ama illa ki önerirseniz gözümü yumacağım) birde alacağım bisikletin markasında kendi giyim ve aksesuarlarını a dan z ye türkiye de bulayım dedim..bir daha ki yaza kadar bu bisiklet benim işimi görsün hız yaparken çok yormasın gerekli kas kütlemi de biraz geliştireyim ve paramı da biriktirip çok iyi bir yol bisikleti alayım dedim..bir de satmayı düşünmem ama diyelim ki mecbur kaldım çok da temiz kullandım satıyorum beni çok zarar uğratmasın satarken.. ne alayım ne almayayım?