Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Hangi dövize para yatırmalı?

@Anonim
Yabancı forumlardakilerin pahalı diye burun kıvırdıkları parçaları biz kullanıyor olurduk diye düşünüyorum.

Scudo
Vay arkadas ya. Eski mesajlara bakin. Adam yazmis, 1.20 ama 1.15 seviyelerine dusecektir dikkatli olun falan diye. Amma fakirlesmisiz 10 senede.
Simdi 5leri falan konusuyoruz

Bende çok iyi hatırlıyorum ilk bilgisayarımı 2009 nisan ayında o zamanın en büyük firmalarından olan Mavi Bilgisayardan 1000$ toplamıştım. O zamanın kuru ile 1490 lira ödemiştim. 8-9- yıl içinde 1.49'dan 4.86'yı gördük. Birde bir şeyler alacağımız zaman az dah düşsün diye bekliyoruz fakat hiç düşmüyor. Aliexpressten alacağım ürün vardı 3.55'ten 3.67 oldu diye almaktan vazgeçttiğim için şuanda pişmanlık duyuyorum.

Zengin bir arkadaşım katıldığı bir yatırımcı toplantısında dolardaki çıkışın kısıtlı olacağını, japon yenini tavsiye ettiklerini söyledi.

İyiki zamanında bir adet katlanır,bir adet dağ ve bir adet yol bisikleti en az 5 sene yetecekde malzeme zamanında almışım(dış lastik,iç lastik,yama seti alyen sökme takma vb.alet edavat olarak)

@Wehrmacht
Hacı nedmişsin sen öyleya? Piyango mu vurmuştu,gelecek malüm mu olmuştu? :D Bundan daha ilerisi savaş için sığınak yaptırıp,malzeme depolamak. :-D Ama çok karlı çıkmışsındır bak, iç lastiğe varana kadar her şey pahallandı. Hizmet fiyatları bile arttı artık...

Geri