Scudo Sports

Hangi gözlüğü kullanıyorsunuz?

SerdarK.

Daimi Üye
Tepki
156
İsim
serdar
Başlangıç
1998—99
Bisiklet
Whistle
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
Bir türlü gözlük seçemedim.Arkadaşlar kullandığınız gözlük nedir? Artıları eksileri nelerdir.Yuvarlak yüzlü insanlara ne tür gözlükler yakışır.Teşekkürler

Scudo
@serdarkoc.Camları değişebilen bisiklet gözlüklerinden almanda yarar var.Hem koyu renkli hemde akşamları sürüş için açık renkli camları aynı pakette alabiliyorsun.50 tl civarı olmalı.

@Burçin Çoban Bende o gözlüklere olumlu bakıyorum yalnız bunların çoğunluğu Çin malı gözlerime bir zararı var mıdır?

Varsa imkanın oakley al gozluk seçimi hakkında yardımcı olabilirim. Özelden iletişime geçebilirsiniz

@serdarkoc (link)

çok güzel ve kaliteli bir gözlük üzerindeki camı dahil 4 adet değişebilir camı var kabı da var ben çok memnun kaldım 1 sarı 1 pembeye yakın 1siyah 1 tanede gece için renksiz var

@Tolga ibili Bu ebayda satılan 5 adet camı olanlardan farkı var mıdır?

ben yurtdışından alısveris yapmadım fakat göz için tam koruma saglıyor ve saglıklı bir gözlük eger güzel gözlerini bozmayacak gözlük bulursan alabilirsin tabi

(link) Çok hoş bir gözlük.Bundan almayı düşünüyorum.

Ben bunu kullanıyorum cam kenarlarında acıklıklar bar buğu yapmıyor ben memnunum.
Best Quality China Bicycle Jawbone Cycling Eyewear Glasses Sport Sunglasses UV400 3 Lens Polarized Sporting Sun Glasses Goggles
(link)
(from AliExpress Android)

@tanchu 11166077_10153265893349395_158799181_n.jpg Sizce bana yakışır mı? :)

Ne kadar gözlük denediysem bana yakışmadı :(

@serdarkoc
Önemli olan yakışması değil mesela o kaskta yakışmamış ama güvenlik için takmak zorundayız, gözünüze girebilecek bir sinek, toz veya yabancı bir madde hayatınızı etkileyebilir. Tipini beğenmediğiniz için takmadığınız gözlüğe ö
ömür boyu keşke taksaydım şu olurdu bu olurdu demek yerine iyi yada kötü takın ki bir sorunla karşılaşmayın.

Forumda yenilerde bir arkadaşın gözünde yabancı madde yüzünden kornea veya retinasında bir hasar meydana gelmişti gözlük olmadığı için direkt saplanmış.

Günlük hayatımda gözlük kullanmıyorum aşırı güneşte dahi güneş gözlüğü takmayı seven biri değilim ama uzun yolculuklarımda gözlük kullanıyorum bu arada.

• Beğen
Tepkiler: tanerhosgor
@Tolga ibili gözlük gayet güzel sana katılıyorum . Bende kullanıyorum aynı gözlüğü fakat burunda ciddi iz yapıyor ya uzun süre kullanımda . bunu göz önünde bulundurması lazım alan kişinin .

@caesar genelde 35 km flan kullanıyorum bende daha öyle bi sorun olmadı bilmiyorum belki daha uzun yapınca olabilir fakat cok memnunum hiç kaymıyor ve buhu yapmıyor :D

• Beğen
Tepkiler: caesar
@Tolga ibili buhu yapmaması gerçekten gayet iyi bu fiyata :) yanında 4 cam falan olunca çok cazip geliyor :)benim deneyimime göre 60 km üzeri iz kesin çıkıyor maalesef . Ama çok ciddi bir şey degil . Kısa sürede düzeliyor

@Safa Arslaner Bende aynı görüşteyim yalnız almışken bana yakışanı alayım diyorum.

Ebay dan 5camlı gozluk aldım. Çanta dahil. Önemli olan koruma tipini seçmen uv koruması olmalı bence
(link)
Çok kaliteli olmasada iş görür
Yaklaşık 15-20Günde teslim ediliyor.

• Beğen
Tepkiler: SerdarK.
(link)

Ben bu gözlüğü kullanıyorum.memnunum polarize olması yeşil kısımlarının rubber malzeme ile uretilmesi çok konforlu bi kullanım sağlıyor.

Geri