HakanAydn
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 6.162
- İsim
- Hakan
- Başlangıç
- 2019—20
- Bisiklet
- Specialized
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Sağlıksızdır demiyorum sadece arada kalite farkı vardır. Kimisi daha dayanıklı kimisi daha ince lensli kimisi daha çevreci .... Fark böyle ortaya çıkıyor.@flying death machine 300 tl lik nasıl, gariban dostu..çok mu sağlıksız olur..🤔
Yakışır böyle siyah kabartmalı bı RayBan filan👍
@MertV yok yanlış anladınız, cidden özellik farkı nedir diye merak ettim. karbon vs belkide ne bileyim, camları çok özel olabilir. 300 tl ye uvex diye bir gözlük gördüm az önce. hani gözlükte kriter nedir değer arttıran.
Sol 0.75 astigmat - Sağ 0.25 miyop... Sanırım solda biraz da tembellik var.
En ucuz çerçeve ve en kaliteli cam kombinasyonuyla birkaç ay önce 190 TL'ye yaptırdığım optik gözlükleri kullanıyorum. Çerçeveyi özellikle büyük yuvarlaklardan seçiyorum ki hem kitap okurken sayfalar kadrajdan çıkmasın hem de bisiklet sürerken alttan üstten sinek böcek kaçmasın diye
Optik mercekli (böyle mi deniyordu onlara?) bisiklet gözlüğü kullanan arkadaşlar varsa memnunlar mı acaba?
akşam sahilde denk geliyorum ben, kayışlı gözlük kullanıyorlar muhtemelen dereceli. kayışlıdan kastım deniz gözlüğü gibi gözlük araştırırken denk geldim çeşitlerine, bu kadar görüyorsam memnun kalıncak bir üründür muhtemelen...