Scudo Sports

Hangi gözlüğü kullanıyorsunuz?

Scudo
@Extreme937 Extreme sporlarda rayban kullanıyorsunuz sanırım.

• Beğen
Tepkiler: HakanAydn
@MertV yok yanlış anladınız, cidden özellik farkı nedir diye merak ettim. karbon vs belkide ne bileyim, camları çok özel olabilir. 300 tl ye uvex diye bir gözlük gördüm az önce. hani gözlükte kriter nedir değer arttıran.

Güneş ışınlarından koruması, buğu yapmaması, uzun süreli kullanımlarda konfor ve işlevselliğinden ödün vermemesi vs vs bunları belki 200 300 liralık gözlüklerde karşılayacaktır ama geriside marka değeri..

• Beğen
Tepkiler: HakanAydn
@MertV ki buda önemli bir özellik. kim istemez harley davidson ya da ferrari sahibi olmayı. en iyi motor ya da araba olmasalar bile. ama dediğiniz gibi, tasarım, şıklık, marka bunlarda önemli. bakın aliexpresten kendinden vizörlü kask aldım 140 tl + vergi vs, şuan pişmanım. hiç sıkıntısı yok, vizör gayet net, vizörü çıkarıp ters çevirip üstüne takabiliyor sunuz vs. ama şık değil. detayı güzel değil. bilgisizliğimize geldi.🙂

Sol 0.75 astigmat - Sağ 0.25 miyop... Sanırım solda biraz da tembellik var.

En ucuz çerçeve ve en kaliteli cam kombinasyonuyla birkaç ay önce 190 TL'ye yaptırdığım optik gözlükleri kullanıyorum. Çerçeveyi özellikle büyük yuvarlaklardan seçiyorum ki hem kitap okurken sayfalar kadrajdan çıkmasın hem de bisiklet sürerken alttan üstten sinek böcek kaçmasın diye:D

Optik mercekli (böyle mi deniyordu onlara?) bisiklet gözlüğü kullanan arkadaşlar varsa memnunlar mı acaba?

Sol 0.75 astigmat - Sağ 0.25 miyop... Sanırım solda biraz da tembellik var.

En ucuz çerçeve ve en kaliteli cam kombinasyonuyla birkaç ay önce 190 TL'ye yaptırdığım optik gözlükleri kullanıyorum. Çerçeveyi özellikle büyük yuvarlaklardan seçiyorum ki hem kitap okurken sayfalar kadrajdan çıkmasın hem de bisiklet sürerken alttan üstten sinek böcek kaçmasın diye:D

Optik mercekli (böyle mi deniyordu onlara?) bisiklet gözlüğü kullanan arkadaşlar varsa memnunlar mı acaba?

akşam sahilde denk geliyorum ben, kayışlı gözlük kullanıyorlar muhtemelen dereceli. kayışlıdan kastım deniz gözlüğü gibi gözlük araştırırken denk geldim çeşitlerine, bu kadar görüyorsam memnun kalıncak bir üründür muhtemelen...

• Beğen
Tepkiler: CNC
akşam sahilde denk geliyorum ben, kayışlı gözlük kullanıyorlar muhtemelen dereceli. kayışlıdan kastım deniz gözlüğü gibi gözlük araştırırken denk geldim çeşitlerine, bu kadar görüyorsam memnun kalıncak bir üründür muhtemelen...

Teşekkür ederim.

İlk mesajıma eklesem iyi olurmuş aslında ama şu var: 10 sene kadar önce iç kısmına mercek takılan bir bisiklet gözlüğü almıştım ama alışamadım. Bir daha da denemedim. Güncel durumu merak ediyorum açıkçası.

Geri