Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Hangi jant seti ?

Eren T.

Üye
Tepki
8
ultegra projeme yavaş yavaş yaklaşıyorum ve yine bi kararsızlık yaşıyorum :D hangi jant seti alacağıma karar veremedim aklımda bikaç set olsada.en fazla 500 euro olucak aero telli ağırlığı 1750 gramı geçmiycek siyah ve örüm şekli standart olmayan tavsiyelerinize açığım :).
aklımdakiler

(link)

(link)

(link)

bi abimin tavsiyesi üzerine campagnolo dan fulcrum'a geçiş yapmıştım ama yine campagnolodan vazgeçemiyorum :D

Scudo
Campagnolo Zonda tavsiye ederim. Aktif Pedal fiyatı 450 €. Yurtdışı fiyatından daha ucuz. Üstelik nakit indirimi de sözkonusu. Kargo ve gümrük fiyatlarını da düşünürseniz dışarıdan almanın bir mantığı yok.

Aytaç Bey merhaba, verdiğim adresten %18 gümrük vergisi ile 900 TL'sına Zonda'yı satın aldım. 450 euro yaklaşık 1287 TL'sına denk geliyor. :)

@Erdal YILMAZ
merhaba erdal bey öncelikle yorum yaptığınız için teşekkür ederim zondanın 2 way fit ve clincer olan iki modeli var sizin verdiğiniz linkteki clincer olanı 370 euro crc de 320 euro bi karışıklık olmuş orada :) birde jantların sesini merak ediyorum youtubedan baktım bu videoyu buldum acaba aynı seslermi geliyor sizinkindende (link) ?

1750 gr ağır. birisi sitede mavic r sys satıyodu. ben ondan kullanıyorum memnunum sıkıntısı yoksa al derim.

@Eren T.

Merhaba, ses hemen hemen aynı, belki biraz daha tok bir ses çıkıyor diyebilirim. Fırsat bulursam video'ya çekip eklemeye çalışırım.:)

fulcrum un asitmetrik jantlari acikcasi beni rahatsiz ediyor gorunus olarak. zevk meselesi. ultegra dusunmuyor musunuz hic ? gerci fiyatlarini guncel bilmiyorum.

Görüntü bakımından Fulcrum Racing Quattro'yu seçerdim ben olsam.

• Beğen
Tepkiler: Eren T.
@gökhangenel

şuan için campagnolo zonda'dan yana düşüncem olurda bi olumsuzluğunu görmezsem böylede kalacak eğer bütçem olurda 900 lira yükselirse shamal ultra veya eurus düşünüyorum.
shimanonun 400 € ya karbon seri dışı jant seti var ama hem örüm şekli hem görünüşü açısından içimde hiç birşey uyandırmıyor jant setimde shimano kullanmayı düşünmüyorum ama grupsetim ultegra 6800 olacak.

@Berke Kazankaya

Sağol berke zaten görünüşü yüzünden 200 küsür gram fazlası olsa bile dahil ettim aklımdakiler listeme :)

• Beğen
Tepkiler: Berke
Shimano sete Campagnolo jant takmak saçma olacak. Ben setin bozulmaması taraftarıyım.

RS81 C24 janttan çok memnun kalırsınız diye düşünüyorum. Dura-Ace C24 jantla aynı karbon çemberleri kullanıyor, alüminyum fren yüzeyleri var. Sadece göbekleri daha ağır.
(link)

• Beğen
Tepkiler: Silivrili
Ben o fiyata bisiklet alırım:)

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Geri